Tuorein sisältö

Ensimmäinen merkki Pori Jazzin aktivoitumisesta

03.11.2022 klo 12.20 | Luettu: 772 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pori Jazz aktivoituu. Tässä on ensi vuoden festivaalin juliste + suuntaviivat vuoden 2023 graafiselle linjalle.

Pori Jazz 2023 -julisteen on suunnitellut helsinkiläinen kuvittaja ja lastenkirjailija Tuomas Kärkkäinen. Kirjakuvitusten lisäksi hänen töitään on julkaistu mm. Helsingin Sanomissa ja Suomen Kuvalehdessä.

"Oli suuri kunnia päästä suunnittelemaan julistetta Pori Jazzille, joka on suomalaisen jazz- ja myös julistekulttuurin pitkäaikaisin ja tärkein instituutio. Tämä juliste syntyi tunteeseen luottaen, improvisoimalla iso nippu nopeita luonnoksia, joista lopullinen idea valikoitui hyvin intuitiivisesti. Tahdoin keskittyä julisteessa itse musiikkiin ja soittamiseen. Tämä Pori Jazzin juliste juhlistaa iloa, värikkyyttä, monimuotoisuutta ja musiikin kaikkialle luikertelevaa vapautta".

Uuden julisteen pohjalta syntyy kunkin vuoden graafinen linja, joka näkyy muun muassa festivaalin vaatteissa ja muissa tuotteissa sekä painotuotteissa ja festivaalin somistuksessa. Pori Jazz 2023 vaatteet ja muut festivaalituotteet ovat jo myynnissä Pori Jazzin nettikaupassa ja tulevat lähipäivinä Porin Prismoihin ja Sokokseen.

Uusi juliste on myynnissä Pori Jazzin toimistossa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Blackie Lawlessin W.... Chisun jäähyväiskeik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova