Tuorein sisältö

Uusi keikkajulkistus, Nightwish päättää maailmankiertueensa kotikulmille

08.11.2022 klo 10.15 | Luettu: 645 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nightwish päättää maailmankiertueensa kotikulmille.

"Human. :II: Nature." -maailmankiertueen konsertti nähdään perjantaina 16.6.2023 Kiteen Rantakentän uusitulla pesäpallostadionilla.

Nightwish on aiemmin julkaissut myös toisen Suomen konsertin, joka toteutuu lauantaina 17.6.2023 Vaasan Lemonsoft Stadionilla. Kiteen ja Vaasan esiintymiset ovat Nightwishin viimeiset kotimaan konsertit, ennen kuin yhtye jää tauolle työstääkseen uutta albumia.

Nightwishin Kiteen konsertti tuleekin olemaan yksi itäisen Suomen suurimmista yksittäisistä tapahtumailloista.

"Bändiltä pääsi kollektiivinen riemunkiljahdus, kun keikasta Kiteen Rantakentällä meille kerrottiin. Se tulee olemaan Human. :II: Nature. -maailmankiertueen viimeisiä esiintymisiä, ja itselleni koko rundin ehdoton kohokohta. Kotikaupunki, sen ihmiset, ja väki ympäri maailmaa tulevat taatusti luomaan tapahtumaan maagiset puitteet. Odotamme ihan täpinöissämme, nähdään siellä!", iloitsee Tuomas Holopainen.

Kiteen Rantakentän pesäpallostadionin kokonaiskapasiteetti on konsertissa noin 10 000 henkilöä. Rantakentän tämänhetkinen yleisöennätys on 7773 katsojaa vuoden 1996 Itä–Länsi-ottelussa, joten ennätys tullaan rikkomaan suurella todennäköisyydellä.

Konsertin lipunmyynti käynnistyy perjantaina 11.11.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vain elämää pukee Jy... Nordic Metal Cruise,... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova