Tuorein sisältö

'Uskallettava kävellä pois lavalta ennen kuin joku taluttaa' - Popeda loppuu 2.9.2023

08.11.2022 klo 16.34 | Luettu: 744 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Popeda loppuu. Ensi kesän festarit ja sitten vielä Ratina 2.9. - sen jälkeen se on moro.

Näin Pate Mustajärvi kertoo asiasta somessa:

"Nonni. Se on Ratinasta poikki – vihonviimeinen pläjäys! Kyllä, pitää siis paikkansa, että Popeda kaartaa Suomen pisimmän ratakierroksen jälkeen ulos syksyllä 2023. Tein tämän päätöksen ja kerroin siitä bändille ja tekniikalle viime keväänä. Taisi olla maaliskuun palaverissa. Ennen ulosajoa aiomme kuitenkin painaa loppuun parhaillaan käynnissä olevan syyskiertueen ja ensi kesän festarit. Festarikesän 2023 päätteeksi Popedan pitkää uraa ja sen myötä omaa elämäntyötäni juhlistetaan Tampereella Ratina Stadionilla 2.9.! Pistä siitä merkintä kalenteriisi".

"Kun asioita tekee tarpeeksi kauan, ne muuttuvat väkisinkin jossain vaiheessa rutiiniksi. Se pätee valitettavasti myös näihin rokkibändihommiin. Silloin ei kykene enää samaan kuin bändin alkuaikoina. Mulla on kuitenkin kohta 67 vuotta ikämittarissa ja siitä 45 vuotta olen ollut tien päällä. Siinä on muutama keikka tullut tahkottua ja Suomi kierrettyä päästä päähän niin ikään muutamaan otteeseen. Koko olemassaolonsa aikana Popeda on pitänyt ainoastaan yhden 1,5 vuoden mittaisen tauon. On aika miettiä, mitä haluaa tehdä isona".

"Tässä kohtaa elämää ja uraa on kuitenkin vedettävä henkeä ja uskallettava kävellä pois lavalta ennen kuin joku taluttaa. Se, mitä tulevaisuudessa tapahtuu jää nähtäväksi. Ja jos jotain tapahtuu, kuulette siitä ihan satavarmasti. Elämä kuitenkin jatkuu. Ja keikoillakin nähdään vielä".

Alla oleva viesti löytyy Popedan somesta:

"Popedan yli 45-vuotinen matka huipentuu Tampereen Ratinan stadionille Ratinasta poikki -konserttiin lauantaina 2.9.2023. Lipunmyynti yhtyeen päätöskonserttiin alkaa Lippupisteessä perjantaina 11.11".




V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Kuten huomaatte nii... Murhamysteeri keskel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova