Tuorein sisältö

Popedan pitkä ura tulossa maaliin - näin musiikkitoimittaja sanaili uransa alussa olevasta Popedasta vuonna 1978!

10.11.2022 klo 01.32 | Luettu: 868 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ensi syyskuussa pitkän uransa ainakin Pate Mustajärven johtamana päättävä Popeda nähtiin ensimmäisen kerran televisiossa vuonna 1978.

Popeda oli mukana Särkänniemen huvipuistossa järjestetyssä Kemut-78-tapahtumassa. TV2 taltioi Popedan esityksen 14. elokuuta. Keikalta esitettiin myöhemmin syksyllä kolmen kappaleen kokonaisuus Iltatähti-ohjelmassa.

Yle Areenasta löytyy lyhyt ohjelmapätkä, jossa toimittaja Tapani Ripatti arvioi omalla tyylillään uransa alkuvaiheessa olevaa Popedaa.

Ohjelmassa Ripatti lienee juurikin kyseisen Särkänniemen keikan tiimoilta tehnyt arviota sekä Eppu Normaalista että Popedasta: "Esiintyminen on ajoittain huvinäytelmä, jossa naurettavina ovat vuorollaan niin yleisö kuin esiintyjätkin. Popedakin eksyy ajoittain samanlaiseen desibelien jumalointiin kuin Eppu ja moni muukin yleisö ja yhtye. Unohtaen että määrän ja laadun suhde pitää ensin tarkastaa, ennenkuin ryhdytään julkisesti esiintymään. Popedan puksuttelua häiritsee myös jonkinlainen kielellinen vastuuttomuus. Laulusolisti ei aina jaksa muistaa yleisön ikärakennetta. No, siinäkään hän ei ole ainoa".

Katso ohjelmapätkä Yle Areenassa.

Ohessa "Mönkiäislaulu" kyseiseltä Tampereen keikalta vuodelta 1978:





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Valtteri Bottas ja T... Pate Mustajärvellä o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova