Tuorein sisältö

Progeryhmä Wheel Apocalyptican kanssa Suomen kierrokselle - kuuntele uusi viisujulkaisu

10.11.2022 klo 14.26 | Luettu: 485 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomalais-englantilainen progeryhmä Wheel on niittänyt mainetta progefanien keskuudessa ympäri Eurooppaa ja jopa Yhdysvalloissa asti, jossa yhtye oli hiljattain kiertueella Apocalyptican ja Leprousin kanssa.

Keväällä bändi suuntaa jälleen Eurooppaan, mutta sitä ennen Wheel nähdään Suomessa yhdessä Apocalyptican kanssa. Keikkoja pohjustaa tänään ilmestynyt "Rumination"-EP.

Kolmen kappaleen EP:ltä on jo aiemmin julkaistu singlet Blood Drinker ja Synchronise, ja kokonaisuutta täydentää vielä kappale Impervious, jonka voimakas kertosäe kertoo oikeudenmukaisuuden vaatimisesta.

"Impervious kertoo nykypäivän poliitikkojen uskomattomasta sitkeydestä, jonka myötä he pystyvät aina vain jatkamaan uraansa jonkinasteisen julkisen hyväksynnän turvin riippumatta siitä, että he kulkeutuvat skandaalista toiseen ja jäävät kiinni valheesta valheen jälkeen. Moni bändi ei nykyajan myrkyllisessä ilmapiirissä uskalla lausua poliittisia näkemyksiään ääneen, mutta me haluamme nostaa esiin vääryydet niitä nähdessämme – poliitikkojen ei pitäisi olla lain yläpuolella, vaikka usein siltä vaikuttaakin. Kappaleen kertosäkeessä puran turhautumistani aiheesta", kappaleen sanoittanut James Lascelles kertoo ja jatkaa:

"Haluan tehdä selväksi, etten pyri tällä hyökkäämään yleisöämme ja heidän poliittisia näkemyksiään kohtaan, vaan kyseessä on vilpitön halumme nähdä, että yhteisömme vaikutusvaltaisimpien hahmojen odotetaan noudattavan samoja lakeja ja sääntöjä kuin kaikkien muidenkin. Vaikka aina ei tunnukaan siltä, on syytä muistaa että emme ole tässä toisiamme vastaan. Olemme heitä vastaan."

Tammikuussa yhtye suuntaa Apocalyptican ja Epican kanssa Eurooppaan.

Wheelin Suomen keikat yhdessä Apocalyptican kanssa:

16.11. Pakkahuone, Tampere
17.11. Tullisali, Oulu
18.11. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
19.11. Musiikkikeskus, Kuopio
20.11. Jäähalli, Helsinki (mukana myös Leprous)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ensi kesälle luvassa... Yli 600 kirjaa, tänä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova