Tuorein sisältö

Huhun mukaan Deadpool 3:ssa nähdään Owen Wilsonin Marvel-hahmo

11.11.2022 klo 22.10 | Luettu: 835 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


20th Century Foxin X-Men-jatkumo oli sekava, mutta kun aikamatkustus tuli puheeksi, ristiriidat oli mahdollista kuitata sillä? Deadpool 2 veti homman kunnolla läskiksi lopputekstivitsissä, jossa Deadpool matkusti ajassa tappaakseen kritisoidun ensimmäisen version itsestään.

Marvelin multiversumitarina on vielä parempi tekosyy väittää, ettei ole juoniaukkoja vaan vaihtoehtoisia universumeja. Marraskuussa 2024 valmistuva Deadpool 3 saattaa ottaa aiheesta ilon irti.

Deadpool 3 tuo Deadpoolin Marvelin omaan jatkumoon, jonka aloitti Iron Man -leffa. Huhun mukaan Owen Wilsonin näyttelemä Mobius M. Mobius on merkittävä osa elokuvaa. Loki-sarjasta (kuvassa) tuttu Mobius työskentelee "Aikavarianssivirastossa", joka valvoo multiversumin haarautumista, joten huhu käy järkeen.

Hugh Jackman palaa Wolverineksi. Se on osa kahden ensimmäisen Deadpoolin juonta, että Deadpool tahtoo epätoivoisesti liittoutua Wolverinen kanssa, joten Deadpool varmasti rikkoo todellisuuden lait itse, jos hän Mobiuksen juttusille päätyy.

Mobius palaa ainakin Loki-sarjan toisella kaudella, joka debytoi ensi kesänä.

Lähde: The Direct

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vain elämää -ohjelma... Historiallinen video... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova