Tuorein sisältö

Kahleista vapautuva Will Smith alkaa läpsiä takaisin: täyspitkä Emancipation-traileri

16.11.2022 klo 20.15 | Luettu: 854 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tuleva elokuva Emancipation perustuu tositarinaan miehestä, joka tunnetaan Gordonina ja "piiskattuna Peterinä" ("Whipped Peter"). Hän pakeni orjuudesta ja taisteli Yhdysvaltain sisällissodassa. Valokuvat hänen arpeutuneesta selästään levisivät sodan aikana ja jättivät hänet historiaan. Osa faktoista on kiisteltyjä, ja elokuva pyrkii tekemään tarinasta toimintajännärin.

Sävy on vakava yhtä kaikki. Innokkaimmat ennustivat pääosassa nähtävälle Will Smithille Oscar-ehdokkuutta jo ennen kuin leffaa oli kuvattu, mutta tilannetta mutkistaa se, että Smith läpsi itselleen porttikiellon koko gaalaan viime keväänä. Moni uhosi silloin, ettei Smithiä äänestetä jatkossa vahingossakaan.

Ensi-ilta on 9. joulukuuta Apple TV+ -palvelussa. Suunnilleen niin asian oli tarkoituskin mennä. Smithin läpsyn jälkeen leffa poistettiin kalenterista hetkeksi, mutta ohjaaja Antoine Fuqua on vahvistanut tällä viikolla, ettei leffan perumisesta edes keskusteltu.

Fuqua toivoo, että yleisö antaa teokselle mahdollisuuden. Satoja vuosia jatkuneella orjuudella on enemmän painoa kuin yhdellä heikolla hetkellä Hollywoodissa, hän uskoo.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Noah Centineo Medusa... Spice Girls -tähden ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova