Tuorein sisältö

Bradley Cooper on Steven Spielbergin kova kyttä Bullitt

19.11.2022 klo 22.15 | Luettu: 1067 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Bradley Cooper on kiinnitetty Steven Spielbergin Bullitt-elokuvan pääosaan. Leffa kertoo täysin uuden tarinan San Franciscossa vaikuttavasta poliisista Frank Bullittista, jota Steve McQueen näytteli vuoden 1968 elokuvassa. Alkuperäinen leffa perustuu Robert L. Fishin romaaniin Mute Witness.

Vuoden -68 versio muistetaan mm. autotakaa-ajosta, jota on usein kuvailtu yhdeksi elokuvahistorian parhaista. Bullitt itse on kova ja määrätietoinen sankari. McQueenin lempinimi oli "King of Cool", ja hänen perikuntansa on mukana tuottamassa Spielbergin versiota. Spielberg siis varmasti kehittelee jonkinlaista manifestia tältä pohjalta, vaikkei "kyttäleffa" kuulostaisi erikoiselta idealta.

Cooperin sopimus on lyöty lukkoon, ja hän on mukana myös tuottajana. Kuvaukset eivät silti ole alkamassa lähiaikoina, vaan projektin kehittely jatkuu.

Kuvassa on Cooperin esikoisohjaus A Star is Born. Hänen seuraava työnsä ohjaajana ja näyttelijänä on ensi vuonna valmistuva Maestro, joka kertoo kapellimestari Leonard Bernsteinista.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Masked Singer Suomes... Nuori ja kaunis vamp... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova