Tuorein sisältö

The White Lotus 2-4: sarjan ydinkohderyhmä ei osaa epäillä herrasmieshomoja

21.11.2022 klo 23.00 | Luettu: 682 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 4:
In the Sandbox


Hullun tädin neuroottinen avustaja ei tahdo kilttiä poikaa, mutta ei hän raaskisi tilaisuutta hukatakaan, joten nihkeästi naristen hän anoo vapaapäivää. Sitä ehtii kuvitella, että täti samaistuu tähän, mutta täti ei kykene ajattelemaan kuin itseään - joten leidit totisesti ansaitsevat toisensa. Kohtaus on selkeä, pieni, alustettu saavutus, jonka ei varsinaisesti tarvitse johtaa mihinkään. Yritän olla vaatimatta ihmeempiä.

Vanhat pompöösit homot ja hullut tädit rimmaavat kuin gin & tonic, joten miesryhmä vilpittömästi tahtoo tädin seurakseen? Miehet eivät yritä murhata tätiä tädin puolison kanssa? Avustaja raahataan mukaan, jolloin hän pääsee juttelemaan kirkasilmeisen (tyhjäkatseisen) heteroäijän (kiroilevan juntin; todennäköisesti jalkapallohuligaanin) kanssa. Kiltti poika yrittää muistuttaa olemassaolostaan nahjusmaisesti, joten ei kannusteta ketään. Nautitaan miedosta farssista.

Samaan aikaan muut kuviot käskevät odottamaan ihmeempiä.

Ilotytön kaveri psyykkaa itsensä panemaan muusikkoa uransa vuoksi. Viagran tarpeessa hän nappaa matkaan "jotakin pillereitä", koska metrin päässä päivystävä kaveri ei muka osaa neuvoa. Aubrey Plazan nyrpeä hahmo iloitsee tuttavapariskunnan epäonnesta, kunnes hän epäilee omaa ukkoaan pettäjäksi virheellisesti ja alkaa hautoa traumaa. Näissäkin juonissa on osuvia hetkiä, mutta sarja liukuu pois mukavuusalueeltaan muistuttaessaan, että kausi johtaa kuolemaan taas. Musta huumori ei sitä tietoa tarvitse.


Keskiarvo 10 jakson jälkeen:


< Jakso 2-3 --- Jakso 2-5 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tapahtumajärjestäjä ... Taidevaras Willem Da... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova