Tuorein sisältö

Jaajo jättää radion - lue tunteellinen someviesti

23.11.2022 klo 09.54 | Luettu: 339 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jaajo Linnonmaa jättää vanhan rakkautensa eli radion.

Radioura alkoi vuonna 2006. Nyt viimeinen lähetys on 22.12.

"Rakkaat Aamulypsäjät, kiitos kaikista vuosista", aloittaa Jaajo somekirjoituksensa.

Jaajo aloittaa uuden aamuarjen lasten kanssa.

"Olin alkuvuodesta 3kk isyysvapaalla. En aiemmin ole isyysvapaita pitänyt, mutta kuopuksen kohdalla halusin tehdä poikkeuksen.

Olin onnellinen ja iloinen, että pääsin mukaan lasteni elämään ihan eri tavalla saadessani jakaa arkiaamut heidän kanssaan.

Sain syödä aamiaista yhdessä ja kuulla, mitä kivaa koulussa ja päiväkodissa on luvassa. Sitten vein heidät kouluun, tapasin luokkakavereita, opettajia, luokkakaverien vanhempia ja pääsin ikään kuin kokonaan uuteen maailmaan mukaan.

Minuun iski hetkellinen suru, kun ymmärsin, että aamuradion takia tämä kaikki jää minulta kokematta.

Kun isyysvapaa oli loppumassa, niin lapset kysyivät onko minun pakko mennä takaisin radioon ja voisinko jatkossakin olla aamuisin kotona. Isi kun tekee kuulema tosi hyvää munakasta".


"Huhtikuussa, kun palasin takaisin radioon, kerroin pomoille, että haluaisin lopettaa ja viettää aikaa enemmän perheen kanssa. Sovittiin, että teen syksyn neljää päivää viikossa ja vuodenvaihteessa lopetan. Nyt siitä on sopiva hetki kertoa kaikille".

Jaajo jättää Aamulypsyn Tuukan ja Jannin vastuulle.

"Tuukka ja Janni saa minulta myös sylillisen rakkautta ja kiitosta. Ollut mahtava seurata ihan vierestä, miten nämä kaksi nuorta lahjakkuutta ovat kasvaneet Aamulypsy perheeseen. Tiedän myös, että vaikka tästä lähden, niin Aamulypsyn henki jää studioon".
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Penislaser, pyllymus... Putous jatkuu tammik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
Joulukisat 2022
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova