Tuorein sisältö

Idols-tähti haki oikeudessa korvausta instrumenttinsa vahingoittamisesta

24.10.2008 klo 14.55 | Luettu: 3878 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Australiassa on käyty mielenkiintoinen oikeudenkäynti, jossa todettiin murtuneen leuan tarkoittaneen myös esiintyvän artisti instrumentin vahingoittamista. Australian Idol-kisan kautta menestykseen noussut Joel Turner on hakenut oikeuden kautta korvauksia pahoinpiteystä, jonka seurauksena miehen "instrumentti" oli kuukausia toimintakyvyttömänä - mies on nimittäin beatboxaaja. Murtunut leuka aiheutti miehelle pakkolepoa ja hyvin alkanut musiikkiura sai pahan kolhun.

Turner sai runsaasti mediajulkisuutta ensimmäisen Australian Idol-kisan aikana. Mies ei päässyt finaalikierroksille mutta Idol-tuomari Mark Holden auttoi nuorta miestä käynnistämään musiikkiuransa. Turnerin ensimmäinen levy Joel Turner and the Modern Day Poet nousi listoille ja myi tuplaplatinaa mutta kakkoslevy Out Of The Box teki mahalaskun.

Viime vuoden heinäkuun lopulla Turner oli vieraana bileissä, jossa Christopher Studenko-niminen nuorukainen riidan päätteeksi loi Turnerin leukaluun kappaleiksi aidantolpalla.

Oikeudessa esitettyjen tietojen mukaan Turner yritti lopettaa Studenkon ja tämän veljen välisen riidan. Riita johti lopulta rajuun pahoinpitelyyn. Turner hakee oikeuden kautta myös korvauksia musiikkiuransa mahalaskusta. Beatboxaajan on paha esiintyjä leuka paketissa.

Pahoinpitelijälle lyötiin niskaan kahden vuoden häkkituomio, ehdonalaiseen aikaisintaan puolen vuoden istumisen jälkeen.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< The Smiths tekee pal... Zeta-Jonesista Soder... >

Keskustelut (2 viestiä)

Dingo

Rekisteröitynyt 09.01.2008

24.10.2008 klo 15.56

"Turnerin ensimmäinen levy Joel Turner and the Modern Day Poet nousi listoille ja myi tuplaplatinaa mutta kakkoslevy Out Of The Box teki mahalaskun."

Niinhän se yleensä idoleilla menee.
lainaa
Non_BeatB0x

26.10.2008 klo 14.46

Täysin oikein tällä luuserille, joka ei osaa tehdä muuta kuin soittaa suutaan. ^^
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova