Tuorein sisältö

Masked Singer Suomi jää ilman Christofferia - mies vaihtoi kanavaa

30.11.2022 klo 17.03 | Luettu: 652 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Christoffer Strandberg vaihtaa Nelosen leipiin.

Putous jäi jo taakse, ja samalla taakse jää Masked Singer Suomi.

Maaliskuussa 2023 Nelosella alkaa "Christoffer Strandberg Show".

"Mun oma ohjelma. Tuntuu surrealistiselta voida kirjoittaa tuo lause, ja samalla niin sairaan hyvältä. Tämä on se mistä olen unelmoinut ja minkä eteen ole tehnyt töitä vuosia. Kun Neloselta yllättäen otettiin yhteyttä ja kysyttiin avoimesti, että ”mitä sä haluaisit tehdä” ajattelin että tämä on vitsi.

Vastasin kuitenkin rehellisesti: haluan tehdä älykästä ja älytöntä viihdettä suomalaisille. Haluan yhdistää ja yllättää, aina naurattaa ja itseäni haastaa. Haluan tehdä ohjelman, joka nostaa meidät arjen yläpuolelle ja samalla tarkastelee maailmaa ympärillämme osuvasti ja viiltäen. En halua tehdä perinteistä talk showta, kun Christoffer Strandberg Showhun tullaan vieraaksi tehdään kaikkea muuta kuin ”mitä kuuluu”-haastatteluja. Hypätään mielummin rotkoon tai toimitaan kätilöinä, samalla jutellen. Haluan tehdä ohjelman, jossa heitän itseni likoon kaikin keinoin juontajana, koomikkona, näyttelijänä, hahmoina ja ihmisenä".

Neloselta oli tullut vastaus; "sopii, aletaanko hommiin".

"Elämässä mikään ei ole varmaa ja siksi koen sen velvollisuutenani tarttua tätä ainutlaatuista mahdollisuutta sarvista".V2.fi | J.A. Kaunisto
< Pate Mustajärvi lisä... Harrison Ford ei pom... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova