Tuorein sisältö

Blind Channelilla on asiaa: 'Teimme 24/7 töitä sen eteen, että saisimme nämä keikat toteutumaan'

01.12.2022 klo 16.00 | Luettu: 439 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Blind Channelilla on asiaa.

Tänään saatiin tieto RH Entertainmentin konkurssipesältä, että Blind Channelin Suomen minikiertueelta 27.12. Blind Channel The Cruise, 29.12. Helsinki, Jäähalli & 30.12. Tampere, Pakkahuone toteutuvat.

Kaksi keikkaa eli 26.12. Kuopio, The Circus & 31.12. Oulu, Tullisali jäävät soittamatta.

"Kiitos kärsivällisyydestä ja suuret pahoittelut Kuopion & Oulun lipunostaneille - keikkojen peruminen on meille AINA viimeinen vaihtoehto jonka eteen nyt jouduimme: RH Entertainmentin konkurssipesä on ohjeistanut velkojia olemaan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rh@krogerus.com

Teimme 24/7 töitä sen eteen, että saisimme nämä keikat toteutumaan ottaen huomioon tosiasian, että suurin osa lippurahoista jäisi mitä todennäköisimmin kokonaan saamatta. Teemme tätä faneillemme ja olemme huojentuneita, että löysimme ratkaisun toteuttaa kiertue miltei kokonaan. Bändin isoin oma keikka Helsingin Jäähallissa 29.12. & kaksi muuta iltaa tulevat olemaan historiallisia hetkiä joihin me halutaan teidät kaikki mukaan. Jo ostetut liput käyvät keikoille sellaisenaan ja uusia lippuja on saatavilla rajoitetusti: lippu.fi"
.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Australialainen prog... Robert De Niro tähdi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova