Tuorein sisältö

Kirjalähde: 45-vuotiaalla brittitähdelle heräsi Cannesin 'seksimaratonin' jäljiltä ajatus: onko valtavasti naisia yksinkertaisesti liikaa - onko siinä mitään järkeä?

05.12.2022 klo 01.25 | Luettu: 2231 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Brittiläinen musiikkilegenda Rod Stewart on urallaan myynyt noin 250 miljoonaa albumia. The Jeff Beck Group, Faces, lukuisia listahittejä ja vielä enemmän naisia, 77-vuotias Stewart on ansainnut paikkansa Britannian juhlittuna sankarina.

Tenho Immosen kirjassa "Rod Stewart - koko tarina" (Readme.fi) käydään läpi Stewartin huikeaa elämää. Kirjasta löytyy myös kohta, jossa tuolloin 45-vuotias maailmantähti miettii, onko valtavasti naisia yksinkertaisesti liikaa - onko siinä mitään järkeä?

Stewart oli juuri eronnut toisesta vaimostaan Kelly Embergista ja suuntasi kuvaamaan Pepsin masinoimaa Stewartin ja Tina Turnerin duettobiisiä Monacoon. Meno lähti kunnolla lapasesta ja Stewartin ja ystävänsä Ricky Simpsonin kymmenen päivän aikana järjestämää "seksimaratonia" muisteltiin jälkikäteen pitkänä kuumana kesänä.

Näin kirjassa kerrotaan: Puheluita soitettiin, lentoja varattiin, autoja vuokrattiin, ja sieltä heitä tuli: vanhoja heiloja, uusia heiloja, vanhoja säätöjä, uusia säätöjä, naisia, jotka olivat valmiita viettämään illan Cannesissa ensiluokan paluulippu kaupantuliaisina.

"Heti kun Arnold (Stewartin manageri) sai vihiä näistä sunnitelmista, hän pakkasi laukkunsa ja muutti kauhun vallassa Hotel Du Capin suojiin. Luultavasti viisaasti tehty - vaikka puolustuksekseni on sanottava, että se kaikki tehtiin erittäin hienostuneella ja ammattimaisella tavalla. Don Archell (Rodin kiertueavustaja) ajoi ulosmenevän tytön Nizzan lentoasemalle, jätti hänet lähteville lennoille, suuntasi sitten saapuville lennoille hakemaan seuraavan tytön".

Enimmäkseen tuo kesä oli kuitenkin pelkkää vastuutonta oman nautinnon etsimistä - oikeaa ökyilevää hedonismia. Niin ökyilevää, että Rodia itseään alkoi yököttää.

"Miten se Woody Allenin lainaus meneekään? 'Seksi ilman rakkautta on tyhjä kokemus - mutta mitä tyhjiin kokemuksiin tulee, se on yksi parhaista'. Se on kiistatta totta, voin kertoa sen teille tämän alan asiantuntijana. Silti hiljaisena hetkenä, tulemisten ja menemisten välillä, huomasin ajattelevani: 'Olet 45-vuotias mies ja lennätän paikalle panokavereita. Tälläinenkö sinä nyt olet? Eikö sinusta ole mihinkään muuhun?"


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Erika Vikmanin keikk... Antti Tuiskun keväin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova