Tuorein sisältö

Skandaali brittien laulukilpailussa - suhteilla voittoon X Factorissa?

26.10.2008 klo 13.04 | Luettu: 2809 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Brittien Idols-kilpailua vastaavassa X Factor-kykykisassa kauhistellaan median paljastamaa tietoa, jonka mukaan kisan finalistin pitkään jatkunut suhde ohjelman taustahahmoihin kuuluvan miehen kanssa on saattanut vaarantaa kilpailun oikeudenmukaisen kulun.

21-vuotias Laura White on jo usean kuukauden ajan seurustellut 38-vuotiaan Mathew Firshtin kanssa. Mies on yksi X Factorin taustahahmoista.

Lehtitietojen mukaan pariskunta on kulkenut yhdessä jo keväästä lähtien. Ohjelman kulisseista kerrotaan viestejä muiden kilpailijoiden tyrmistyksestä. Laura on luonnollisesti pyrkinyt salaamaan suhteen.

Mathew Firsht on mukana Applause Store-yhtiönsä kautta toteuttamassa X Factoria, miehen yhtiö hankkii ohjelmaan studio-ja liveyleisön. Mathew on säännöllisesti nähty vieras ohjelman kulisseissa. Hän on luonnollisesi tuttuja myös X Factorin tuomareiden Simon Cowellin, Cheryl Colen, Dannii Minoguen ja Louis Walshin kanssa.

Mathew Firsht on mukana myös Simon Cowellin toisessa kykyohjelmassa Britain’s Got Talent — kyseisen ohjelman kautta mies tutustui myös Laura Whiteen.

Mathewin avulla Laura lähti mukaan X Factoriin. Laura tulee hyvin toimeen Mathewin perheen kanssa ja mies tukee nuorta tulevaa tähteä. Tietojen mukaan hän on niin varma asiasta, että on neuvonut perhettään lyömään vetoa Lauran voiton puolesta!

X Factorin suunnalta vakuutetaan, ettei Mathewilla ole sananvaltaa kilpailun kulun suhteen. Lauran menestyminen kilpailussa ei ole mitenkäään sidoksissa suhteeseen Mathew Firshtin kanssa.

Epäilys on kuitenkin olemassa...

Lähde The Sun

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nightwishin Wishmast... Rollarit kimppaan ro... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova