Tuorein sisältö

Kevään Eurovisionin laulukilpailun suosituin Spotify-palvelussa - nousee mitalisijoille jo kaikkien aikojen striimatuimpien viisubiisien listalla!

06.12.2022 klo 15.03 | Luettu: 341 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viime toukokuussa Eurovisionin laulukilpailun finaalissa Armenian Rosa Linn sijoittui kappaleella Snap lopulta sijalle 20.

Vaikka sijoitus ei ole korkea, Armenian viisu ylsi paremmalle sijalle kuin Suomen - The Rasmuksen Jezebel löytyi lopputuloksissa paikalta 21.

Toisaalta molempien viisujen kohdalla voidaan todeta, ettei loppusijoitus kerro mitään kappaleen suosiosta. Jezebel on saavuttanut suoratoistopalveluissa miljoonia kuuntelijoita ja Rosa Linnin kappale tekee jopa ennätyksiä.

Snap on nyt kaikkien aikojen toiseksi kuunnelluin euroviisubiisi Spotify-palvelussa, kerrotaan Eurovision.comin somepostauksessa.

Rosa Linn ohitti juuri aikaisemmin hopeapaikkaa pitäneen, Alexander Rybakin Fairytale-kappaleen.

Tosin listauksissa on eroja, sillä joidenkin listojen mukaan Måneskinin voittobiisi Zitti e buoni on selkeästi hopeasijalla ja Rosa Linn olisi nyt kolmantena. Kaikkien aikojen soitetuin Spotify-palvelussa on selkeästi Duncan Laurencen Arcade.

Kaikesta huolimatta, Armenian viisu on ehdottomasti vuoden 2022 viisuista se soitetuin.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Itsenäisyyspäivää vo... Top Gear laittoi jäl... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova