Tuorein sisältö

Kesärauha julkisti ensi kesän päänimen - näyttävin audiovisuaalinen livespektaakkeli koko festivaalin historiassa

09.12.2022 klo 10.22 | Luettu: 321 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun Linnanpuistossa 16.–18. kesäkuuta järjestettävän Kesärauhan ensimmäiset artistit on julkistettu.

Yksi festivaalin odotetuimmista artisteista on ensimmäistä kertaa Turussa esiintyvä norjalainen elektronisen musiikin yhtye Röyksopp, jonka myötä Linnanpuistossa tullaan näkemään toistaiseksi näyttävin audiovisuaalinen livespektaakkeli koko Kesärauhan historiassa.

Kesärauha-esiintymisensä ovat vahvistaneet myös Maustetytöt, Yona, Anna Puu, Cledos, Ismo Alanko, Antti Autio + Jouset, pehmoaino, 22-Pistepirkko, Pesso, Huoratron, Business City, Lauri Haav, Ege Zulu & Swengarit, Suistamon Sähkö, Sydän, sydän, Ruissalo Amping, Draama-Helmi, ruotsalainen indiepop-yhtye Dina Ögon sekä norjalainen vaihtoehtorock-yhtye Pom Poko.

Lisää ohjelmajulkistuksia on luvassa alkuvuoden ja kevään 2023 aikana.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Britannian suosituim... Weekend Festival jul... >

Keskustelut (1 viestiä)

juha82

15.01.2023 klo 10.12

kuuntelin kerran draama helmen biisejä youtubesta niin tykästyin kovasti. Tekkee vahavasti ommaa juttuansa ja musassa kuuluu se että on laittanu riman korkialle. Arvostan sitä!
Sydän sydän on myös vaikuttavaa musaa tekevä ja mä olin meleko aasi typerys kun luovuin niije yhdestä levystä kun luovutin sen kirpputorille ja yritin sen uudelleen ostaa sieltä mut joku oli kerinny sen ostaa hahha!
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova