Tuorein sisältö

Def Leppardin rumpalilta suora kommentti kiertuekumppanistaan - Mötley Crüen tyyppejä ei tarvinnut suuremmin suostutella

11.12.2022 klo 20.16 | Luettu: 807 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hard rock -suosikki Mötley Crüe eläköityi kiertue-elämästä vuoden 2015 loppuessa, mutta paluuta ei tarvinnut odottaa kuin muutama vuosi.

Korona siirsi bändin paluukiertuetta vuodella, mutta Def Leppardin kanssa toteutettu "The Stadium Tour" oli suurmenestys. Ei ole ihme, että bändikaksikko suuntaa kesällä Euroopan keikkalavoille.

Def Leppardin rumpali Rick Allen toteaa haastattelussa (Sonic Perspectives), ettei Mötley Crüen tyyppien houkuttelu kiertueelle ollut kovinkaan vaikea tehtävä.

"Uskoimme, että bändin aika oli jo ohi. Kysyimme heitä kuitenkin yhteiskiertueelle, ja se ei vaatinut kovinkaan suurta suostuttelua. Nyt voimme jälleen nähdä Nikki Sixxin ja Tommy Leen ystävyyden kukoistavan - vuosia sitten he eivät tulleet niin hyvin toimeen".

Billboardin tietojen mukaan The Stadium Tourin Pohjois-Amerikan keikoille myytiin 1.3 miljoonaa lippua ja kiertue tuotti 173 miljoonaa dollaria! Rahalla mitattuna kyseessä oli molempien bändien suurin kiertue koskaan.

Kiertueen keikoille myytiin keskimäärin 37 500 lippua, siis jokaiselle keikalle.



(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tapahtumajärjestäjä ... Arkistojen aarteita,... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova