Tuorein sisältö

Paula Vesala vihjaa somessa uudesta leffaprojektistaan

13.12.2022 klo 10.29 | Luettu: 1047 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Paula Vesala vihjaa somessa uudesta leffaprojektistaan.

Hamsterit -elokuva on teattereissa 4.1.2023 - siis Veikko Huovisen samannimiseen romaaniin perustuva tarina.

Paula Vesala työsti käsikirjoituksen yhdessä ohjaaja Markku Pölösen kanssa.

Pääosissa nähdään Peter Franzén, Jaakko Ohtonen ja Vilma Kinnunen.

"Hamsterit on draamakomedia, elokuva, joka minulle ihan pohjimmiltaan kertoo elämän merkityksen ja elämänhalun löytämisestä ja ylläpitämisestä.

Hamsteri-nimisen miehen naapuriin muuttaa veikkausvoittajaperhe, jonka lannistuneen Rurik-isän Hamsteri saa mukaan kohtuuttomiin talvivarusteluihin, jotta perhe voisi selviytyä tarunhohtoisen julmasta ja ankarasta talvesta.

Sävelsin ja sanoitin myös leffaan laulun ”Kaksi kärpästä”, joka ei siis löydy 50-luvun laulukirjasta, vaikka laulu siltä saattaa kuulostaa. Sen kuulee toistaiseksi vain tässä elokuvassa.

Ihania leffaelämyksiä, tän voi turvallisin mielin mennä katsomaan koko perheen kanssa, vaikka kyseessä onkin aikuisten elokuva
", kertoo Paula someviestissään.

Näin elokuvasta kerrotaan Nordisk Filmin sivuilla:

"Luonnonkatastrofeihin hurahtanut köyhä, Hamsteri-niminen luontokirjailija elää puuhuvilassaan maaseudulla yhdessä ainoan ystävänsä, lemmikkihiiren kanssa. Kylällä häntä pidetään hieman omituisena — ja erityislaatuinen hän onkin. Kun naapuriin muuttaa veikkausvoiton saanut perhe, Hamsteri saa unelmiensa mahdollisuuden hamstraamiseen ja samalla muuttaa elämänhalunsa menettäneen kirjanpitäjä Rurikin, hänen vaimonsa Tellun sekä heidän lastensa elämän suunnan. Alkaa järjen rajat ylittävä hamstraaminen Hamsterin kuvitteleman ”kaikkien aikojen julmimman talven” varalta. Posketon hamstraus saa naapurin elämän uusille urille ja Hamsterin unelmat näyttävät toteutuvan naapurin varastojen paisuessa hillittömiin mittasuhteisiin".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Shawnee Smith on pal... Mötley Crüe -rokkari... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova