Tuorein sisältö

Jason Momoa ja John Cena lähtevät "tappavalle lomalle"

14.12.2022 klo 21.25 | Luettu: 774 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


John Cena ja Jason Momoa tähdittävät elokuvaa Killer Vacation, jota kuvaillaan raisuksi toimintakomediaksi. Herrojen hauikset huomioiden "tappajien loma" lienee yhtä todennäköinen juoni kuin perusloma, joka riistäytyy käsistä. Sisäpiiriläiset vertaavat teosta myös leffaan True Lies ainakin yleisellä tasolla: seikkailu on räiskyvä ja hauska.

Momoa ja Cena hengailivat Fast & Furious 10:n kuvauksissa ja tulivat juttuun, joten heidän luontaista kemiaansa tahdotaan hyödyntää. Momoa myös vieraili pikaisesti Cenan Peacemaker-sarjassa, josta molemmat uutiskuvat ovat.

Déjà-vu?

Siitä ei ole kauaa, kun Momoa ja Dave Bautista esiintyivät See-sarjassa ja Dyyni-elokuvassa ja mylvivät innoissaan, että habamiesten bromanssin on johdettava myös toimintakomediaan. Vuosi sitten virallistettu leffa ei ole edennyt, mutta toki vuosi on lyhyt aika Hollywoodissa.

Killer Vacationin ovat kirjoittaneet veljekset Mark ja Brian Gunn, joiden tekstejä ovat mm. Matka 2: Salainen saari ja Brightburn. Warner Bros. antoi leffalle vihreää valoa ennen kuin Warner palkkasi DC-leffojen pomoksi kolmannen veljeksen eli James Gunnin.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tapahtumajärjestäjä ... Vauhtia piisaa, kun ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova