Tuorein sisältö

Yön Ritarin ohjaaja Christopher Nolan "palasi lomilta"

28.10.2008 klo 01.41 | Luettu: 2703 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Loppukesästä liikkuneet villit Batman-huhut voitiin kumota yhdellä lauseella: ohjaaja Christopher Nolan on edelleen lomalla. Nolan on nyt palannut lomilta, mutta Batman Beginsin ja Yön Ritarin ohjaaja ei ole vieläkään varma, ohjaako hän kolmatta osaa. Nolan vastaa suoraan kysymykseen seuraavasti:

"No... miten minä tämän ilmaisisin. Kaksi asiaa on sanottava. Ensinnäkin, tarina on tärkeä. Mikä tulee olemaan tarina? Onko olemassa tarinaa, joka pitää mielenkiintoani yllä pari vuotta, minkä verran tekemisessä kestää? Tämä on tärkein kysymys. Pinnallisemmin ajatellen minun on kysyttävä: kuinka monta hyvää kolmososaa ihmiset osaavat nimetä? Oli haaste tehdä hyvä kakkososa, eikä sellaisiakaan ole kovin montaa ollut. On kuitenkin kyse tarinasta. Jos tarina on hyvä, kaikki on mahdollista. Toivottavasti tämä oli tyydyttävän liukas vastaus."

Nolan ei ylipäätänsäkään ole päättänyt, mitä hän tekee seuraavaksi. Ohjaaja höpisee epämääräisiä halusta tehdä pieni suuri elokuva. Nolan ihastui Yön Ritarin elämää suurempaan mittakaavaan ja tietyissä kohtauksissa käytettyihin Imax-kameroihin. Tulossa saattaa siis olla "erittäin intiimi, pieni tarina, joka sattumoisin on kuvattu naurettavan isossa mittakaavassa, tai päinvastoin", ohjaaja vitsailee.

Lähde: LA Times

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< American Idol-tähti ... Uusi traileri Harry ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Polttopullo

28.10.2008 klo 12.09

MEMENTO 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lainaa
jouejee

28.10.2008 klo 18.12

pieni suuri elokuva?
LittleBigPlanet movie!!!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova