Tuorein sisältö

Idolsissa lauletaan urakalla Eppuja

28.10.2008 klo 11.33 | Luettu: 1674 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tämän viikon Idols-semifinaaleissa kaikki kilpailijat laulavat suomirocklegenda Eppu Normaalin kappaleen. Kaiken lisäksi kappaleet on arvottu, mikä tekee tilanteesta vielä haastavamman.

Kukin kilpailijoista on arponut itselleen kappaleen suomalaisen rocklegendan Eppu Normaalin tuotannosta. Semifinalistien tehtävänä on valmistella biisistä omanlaisensa versio tämän viikon seminaaleihin. Tuttuun tapaan pojat esiintyvät torstaina ja tytöt sunnuntaina.

Eppu-suorituksen perusteella valikoituvat lopulliset Idolsin finalistit - yhden pojan ja yhden tytön kohtalona on vielä pudota finaalista. Idolsin finaaliseitsikko on selvillä sunnuntai-iltana.

Maanantaina Idols-kilpailijoita odotti melkoinen yllätys Eppu Normaalin keulakuvan Martti Syrjän ilmestyessä semifinalistien yhteiskotiin. Syrjä antoi kilpailijoille vinkkejä ja mm. opetti asioita esiintymisjännityksen voittamisesta.

– Jokainen niistä oli parempi laulaja kuin minä, mutta se ei vielä paljon sano, toteaa Martti Idolsin kotisivuilla.

- Tuskin ne ovat perinteisiä Eppu Normaali -sovituksia, siinä ei paljon mieltä olisi. Silloinhan he joutuisivat apinoimaan minua, ja se on kyllä liikaa! Se on minullekin aika ajoin liikaa...

Lähde www.mtv3.fi/idols





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Brittiläistä sieluka... Janet Jacksonin lämp... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova