Tuorein sisältö

Anna Puu 'sienimoodissa' - Ens kesästä tulee mun uran kaikkien aikojen unelmakesä

30.12.2022 klo 02.10 | Luettu: 628 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Anna Puu pohtii mennyttä vuotta, jonka suuri asia on ollut äitiys.

Ensi vuonna artisti Anna Puu heräilee äitiyden arjen alta.

"Yritin tänään muistaa mitä kaikkea tapahtui vuonna 2022. Työpuolelta muistin, että ainakin valmensin Voicessa, kesällä tein hyvin minimaalisen kiertueen kukkaspändexeissä, käytiin äänittämässä levyä Losissa ja julkaisinpa pari sinkkuakin".

Mutta se äitiys. Muutos on tapahtumassa, sillä "minityyppi" aloittaa päiväkotiurakkansa.

"Mutta jos plärään läpi viime vuoden kuvarullaa, niin mun elämän pääosaa on näytellyt äitiys. Oon kiitollinen kaikista hetkistä ja sisäisestä rauhasta, vaikka välillä onkin tuntunut siltä, että kaikki muut puuhaa uraansa ja mä oon vain kotona sanomassa miljoona kertaa "älä heitä niitä leluja sinne rappusiin." Haastatteluissa aina kysytään, että miten yhdistän äitiyden ja työn. No, ei se kaikessa brutaalissa rehellisyydessään helppoa ole. Varsinkin kun on kyse symbioottisesta suhteesta pieneen ihmiseen. Mun aivot (saatika sydän) ei oo vielä synkassa sen kanssa, että viikon päästä tuo minityyppi aloittaa päiväkotiuransa ja mun pitää alkaa raaputtaa pintaa löytääkseni taas se Anna Puu. Kuka se on ja onko se vielä siellä? Paree olla, koska ens kesästä tulee mun uran kaikkien aikojen unelmakesä".

Vielä ei kannata kysellä, millainen albumi on tulossa. Sitä ei tiedä vielä kukaan.

"Huomaan olevani "sienimoodissa": absorboin kaikkea ympärilläni olevaa, oon levoton ja herkillä, ahdistun, inspiroidun, saan ahaa-elämyksiä, heitän kaiken roskakoriin, yritän olla avoin kaikille mun läpi virtaaville tuntemuksille ja annan muutoksen muovautua sitten ikäänkuin itsestään. Ei siis kannata kysellä, että millainen seuraavasta levystä on tulossa. Se on vielä keskeneräinen prosessi, hioutumaton timantti.

Eniten tässä kaikessa kuitenkin mietityttää, että miten pystyn samaan aikaan kääntymään sisäänpäin sekä olemaan läsnä mun perheelle
".

Siispä vuosi 2023: täällä mä odottelen sua hieman pelonsekaisin tuntein mutta VALMIINA MUUTOKSEEN!



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mötley Crüe -rokkari... Pari Metallican esit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova