Tuorein sisältö

'Eilen vietettiin keramiikkahäitä Tonin kanssa' - Jannika B summaa someviestissään menneen vuoden

02.01.2023 klo 16.08 | Luettu: 625 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jannika B summaa mennyttä (vauva)vuotta somepostauksessaan. Jannika ja Toni saivat perheenlisäystä syyskuussa 2021, mutta vauva-aikaa riitti mukavasti myös vuodelle 2022 - uusina aluevaltauksina SuomiLOVE-juontajapesti ja kirjan kirjoittaminen:

"(Vauva)vuosi 2022 sisälsi niin paljon kaikkea.

Töitä. Uutta musaa. Keikoille paluuta kolmen vuoden tauon jälkeen. Uusia aluevaltauksia: SuomiLOVE juontajapesti ja kirjan kirjoittaminen sekä julkaisu. Tuhansia kilometrejä. Kymmeniä hotellihuoneita. Isoja ja pieniä onnistumisia sekä epäonnistumisia. Sitä se tekeminen nimittäin teettää.

Oppimista. Pienemmällä kävely-, puhe- ja pönttöhommia. Tärkeimmät jo hallussa ”Kakka kom” . Isommalla ekaluokkalaisen juttuja. Hevosia ja Cheeriä. Itselläni rajojen asettamista ja itsensä sekä omien voimavarojen arvostamista.
Toni Wirtaselle mennyt ja tulevat vuodet taitavat olla kolmen naisen temperamentin ymmärtämistä. Sitä kun ei aina ymmärrä itsekään.

Tunteita. Isoja ja pieniä. Naurua ja itkua. Huolta ja pelkoa maailmantilanteesta, mutta myös uskoa ja toivoa. Rakkautta. Ilman sitä kaikki muu tuntuisi aika turhalta. Se kantaa huonoina päivinä ja loistaa hyvinä. Eilen vietettiin keramiikkahäitä Tonin kanssa. Mikä sen sopivampi nimi hääpäivälle juuri sinä vuonna, kun hurahdin keramiikkaan.

Vuosi on myös sisältänyt enemmän luottamista ja vähemmän stressaamista. (Tässä vielä treenaamista ja samoin hevospelon ylipääsemisessä) Ystäviä ja kohtaamisia. Vähemmän somea ja enemmän läsnäoloa. Yhdessä olemista
".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Anette Olzonin suosi... Uhraa lähimmäinen ta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova