Tuorein sisältö

Aikaista kuhinaa seuraavasta Pixar-animaatiosta Up

29.10.2008 klo 12.00 | Luettu: 2042 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kaksi edellistä Pixar-elokuvaa, Rottatouille ja WALL-E, ovat nousseet ilmestymisvuotensa merkittävimpien elokuvien joukkoon lipputuloissa ja positiivisen palautteen määrässä mitattuna. Ensi vuoden Pixar-pläjäyksestä Up ei tiedetä juuri muuta, kuin että se kertoo lentävällä talolla seikkailevasta vanhasta miehestä ja tämän pojanpojasta.

Keskeneräisestä elokuvasta on tiettävästi järjestetty ensimmäiset testinäytökset. Erinäisiltä foorumeilta löytyy erittäin positiivisia kommentteja ihmisiltä, jotka ainakin väittävät nähneensä karun, osittain storyboard-piirustuksista koostuvan animaation.

Popkulttuuriblogin The Fire Wire pitäjä kirjoittaa aiheesta hieman pidemmin. The Fire Wire kuvailee elokuvan tarinaa täysin omaperäiseksi ja hieman synkäksi kypsine teemoineen (ikääntyminen, menetys, ero, täyttämättömät lupaukset). Blogi ennustaa kyynisimpienkin kriitikkojen liikuttuvan varsinkin vanhan pariskunnan elämäntarinasta, ja kehottaa käyttämään teatterissa paitsi lapsia, myös isovanhempia. Elokuva poikkeaa aiemmasta Pixar-tarjonnasta, vaikka animaatiojälki toki on yhä kaunista (viimeisteltyjen kohtausten osalta) ja lajityyppi edelleen komedia, blogaaja kertoo.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Slayer aloitti Euroo... AC/DC:n maailmankier... >

Keskustelut (1 viestiä)

foba

Rekisteröitynyt 11.04.2007

29.10.2008 klo 20.50

Jotain Liikkuva linna tyylistä ratkaisua tässä haetaan selvästi!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova