Tuorein sisältö

Lisää Klamydia-vinyyliä kansalle - seuraavat uusiojulkaisut luvassa maaliskuussa

09.01.2023 klo 10.09 | Luettu: 348 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lisää Klamydia-vinyyliä kansalle!

Backstage Rock Shop julkaisee uusioversiot Klamydian hittilevyistä "Siittiöt Sotapolulla" vuodelta 1995 ja "Klamysutra" vuodelta 1996.

Uudet vinyylipainokset julkaistaan 10.3.2023.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Janni Hussilla arki ... 'Ihanaa kun joskus s... >

Keskustelut (2 viestiä)

juha82

15.01.2023 klo 10.18

siis tää bändi on tekeny hyviä ja myös huonoja sanoituksia ja mun täytyy sannoo etten allekirjoita niiden mielipiteitä mitä tulee esim biisiin veroparatiisiin joka on yksi klamydian pöljimpiä sanoituksia, mut sen sijaan siittiöt sotapolulla sanoitus on kärkästä ja hyvää kritiikkiä ahdasmielisiä uskovaisia kohtaan. kun kuuntelen ja ostan klamydian musaa niin en suinkaan tue heidän kaikkia mielipitteitä joissa en samaa mieltä heijän kanssa, mutta kun ostan klamydian musaa, niin ostan oikeastaanpa vain sen musan takia. En niinkään klamydian sanoituksista suuremmin piittaa aina. Paras perse biisin sanoitus ymmärrettiin aikoinaan väärin mut eikös se ole kritiikkiä ulkonäkökeskeisyyttä kohtaan mut ainaki se vanaha klamydian biisi kuntoklubille on ihan varmasti kritiikki ulkonäkökeskeisyyttä kohtaan
lainaa
juha82

15.01.2023 klo 10.23

klamydia yhtyeen pahimmat sanoitukset on minusta veroparatiisiin, eläinkunnan ongelmat, viidakkolaulu, pohjanmaalla, pakkoruottii, pojat on poikia, vatsahapposhow, kuuban miehet suomessa... nuo ainaki tulee mieleen heti ekana eli noijen biisien sanoituksista en tykkää ollenkaan. klamydiaa oon kuunnellut vuosikaudet sieltä ysäriluvulta asti. En näe siinä ristiriitaa kun en pidä kaikista niije sanoituksista ja kun kuuntelen heijän musaa. Joku sanoi mulle kerran että kun sä juha kuuntelet klamydiaa niin sä juha silloin annat äänen populistisille klamydian porukalle. Mä sanoin että voi lol sentään.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova