Tuorein sisältö

SkyShowtime adoptoi HBO:n poistamia sarjoja: mukana ovat mm. Beforeigners, Beartown ja suomalainen uutuus ID

10.01.2023 klo 13.30 | Luettu: 1084 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

HBO Max aloitti tohinalla pandemian keskellä, mutta alkoi kuivua kokoon viime vuonna, kun uusi megafirma Warner Bros. Discovery muodostettiin. Useita sarjoja lopetettiin kesken ja vieläpä poistettiin palvelusta. Esimerkiksi HBO:n "lippulaivasarjaksi" aikanaan kuvailtua Westworldia ei löydy HBO Maxista tällä hetkellä.

Kilpaileva SkyShowtime-palvelu ja Warner Bros. Discovery ovat julkistaneet sopimuksen, joka tuo eurooppalaisia sarjoja SkyShowtimeen. Tiedossa on 21 sarjaa, mikä tarkoittaa 168 jaksoa ja noin 150 tuntia. Sarjat saattavat saada jatkoakin.

Uuden kodin löytäneitä sarjoja ovat:

Beartown (Ruotsi), Beforeigners (Norja), Czech It Out! (Tšekki), Foodie Love (Espanja), Hackerville (Romania), The Informant (Unkari), Kamikaze (Tanska), Lust (Ruotsi), No Activity (Espanja), One True Singer (Romania), Por H o Por B (Espanja), Pray, Obey, Kill (Ruotsi), Ruxx (Romania), The Sleepers (Tšekki), Success (Kroatia), Todo Lo Otro (Espanja), Tuff Money (Romania) ja Welcome to Utmark (Norja).

Lisäksi yhtälöön kuuluu kolme uutta sarjaa, jotka luokitellaan SkyShowtime Originals -brändin alle, kun ne käynnistyvät tänä vuonna. Näitä sarjoja ovat ID (Suomi ja Ruotsi), The Winner (Tšekki ja Slovakia) ja Warszawianka (Puola).

SkyShowtime on valikoiduille (eurooppalaisille) markkinoille suunnattu palvelu, joka esittää (tai jonka on tarkoitus esittää) useamman amerikkalaisen palvelun kuten Paramount+:n ja Peacockin ohjelmia. SkyShowtime intoilee, että uusi diili antaa palvelulle suosittuja paikallisia ohjelmia nopeammin kuin suunniteltiin.

Kuvassa on Beforeigners.


Lähde: SkyShowtime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< MasterChef Suomi jat... Nuppu Oinas julkaise... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova