Tuorein sisältö

Ruutu-palvelun suosituin ei ole enää Koskinen

12.01.2023 klo 15.19 | Luettu: 755 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruutu-palvelun suosituimman paikka vaihtui. Viime perjantaina Ruudussa alkanut Piiritys-rikossarja on rikkonut ennätyksiä jo ensimmäisellä viikollaan.

Suurimman draaman ykköspaikkaa on tähän asti hallinnut Ruudun toinen alkuperäissarja, Tampereen poliisin väkivaltaisten rikosten yksiköstä kertova Koskinen. Piirityksen kaksi ensimmäistä jaksoa keräsivät viime viikonloppuna Ruudussa yli 25 prosenttia enemmän katselua, kuin Koskisen 1. kauden kaksi ensimmäistä jaksoa saman pituisella ajanjaksolla.

Molempien sarjojen lukuihin sisältyy sekä ilmaiskatselua että Ruutu+-katselua. Sarjojen ykkösjaksot ovat olleet kausien alkaessa ilmaiskatselussa, kun taas toinen jakso on vaatinut Ruutu+-tilauksen. Ruutu-katselun lisäksi sarjat ovat keränneet lineaarikatselua Nelosella, jossa on esitetty ensimmäinen jakso.

Kriitikoiden kehuma ja positiivista katsojapalautetta kerännyt Piiritys on tositapahtumiin perustuva trilleri yhdestä Suomen rikoshistorian mieleenpainuvimmasta hahmosta, Ilpo Larhasta. Kuusiosaisen sarjan pääosissa nähdään Elias Salonen ja Jussi Vatanen. Sarjan on ohjannut Petri Kotwica.

Piirityksestä ilmestyy joka perjantai uusi jakso Ruutu+-tilaajien katsottavaksi.



(Lähde: Sanoma videoanalytiikka, Nelonen)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Kaikki ei tule tykk... William H. Macy läht... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova