Tuorein sisältö

Pingviinin oma tv-sarja alustaa The Batman -leffan jatko-osaa

12.01.2023 klo 23.55 | Luettu: 929 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


The Batman -elokuvan aloittama jatkumo on säästynyt vaikeuksilta, joihin muut DC:n sarjakuviin perustuvat leffat ajautuivat, kun Warner Bros. ja Discovery yhdistyivät.

The Batmanin ohjaaja Matt Reeves jakaa pari sanaa The Penguin -minisarjasta, jossa Colin Farrell jatkaa Pingviinin näyttelemistä. Jo aiemmin kerrottiin, että sarja on suoraa jatkoa The Batmanille: elokuvan tapahtumista on kulunut noin viikko, kun Pingviini aloittaa nousun Gotham Cityn alamaailman johtoon.

Reeves vihjaa nyt, että on kokonainen pieni verkko asioita, joita tiimi haluaa tehdä Pingviini-sarjan aikana. Ne asiat johtavat seuraavaan elokuvaan ja osaltaan määrittelevät sen, mitä elokuva tulee olemaan. Pingviini-sarjan kuvaukset alkavat "hyvin pian".

Reevesillä on tuore monen vuoden sopimus, joten ehkä hän onnistuu siinä, missä Sonyn Musta torni -projekti ei. Siinäkin tapauksessa minisarjojen oli tarkoitus täydentää tarinaa elokuvien välissä.

Gotham Cityn poliiseista ja Arkhamin mielisairaalasta kertovat sarjat eivät ole yhtä vakaalla pohjalla, koska suunnitelma elää. Kyttäsarja pistettiin toistaiseksi jäähylle, kun Arkham-sarja alkoi kiinnostaa tiimiä enemmän. Arkham-sarjan aikataulu ei ole tiedossa. Muistakin projekteista kuten roistojen omista elokuvista on vihjattu vähintäänkin sisäpiirijuoruissa.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Julianne Moore ja Jo... 'Menevää kasari-drai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova