Tuorein sisältö

Dingomanian vuosilta tuttu Jarkko Eve julkaisee uutta - tältä Eve näyttää nyt

13.01.2023 klo 11.15 | Luettu: 1153 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Dingo-yhtyeen alkuperäisestä kokoonpanosta tuttu Eve julkaisee uutta musiikkia yli kymmenen vuoden tauon jälkeen.

Löytötavaraa-single antaa esimakua myöhemmin tänä vuonna ilmestyvästä albumista, joka on Even soolouran viides.

Löytötavaraa-singlen on säveltänyt ja sanoittanut aiemmin mm. Antti Tuiskulle, Lauri Tähkälle ja Kaija Koolle biisejä tehnyt kaksikko Aku Rannila ja Saara Törmä. Uuden kappaleen, kuten koko tulevan levynkin, on tuottanut Jimmy Westerlund (Strum und Strang, Jonne Aaron, One Desire).

"Siitä on pitkä aika kun olen viimeksi julkaissut uutta musiikkia. Väliin on toki mahtunut keikkailua eri kokoonpanoissa, mutta tuntuu hyvältä päästä työstämään aivan uutta materiaalia. Olen todella tyytyväinen sekä uusiin biiseihin että luomaamme äänimaailmaan. Tuntuu, kuin tämä olisi aivan uusi alku".

Musiikinjulkaisutaukonsa aikana Eve on mm. opiskellut psykologiaa sekä työskennellyt päihdeongelmaisten kanssa. Liki kymmenen vuotta Yhdysvalloissa asunut Eve muutti takaisin Suomeen vuonna 2020.

Even soolouran jatko sai alkunsa merkillisen yhteensattuman ansiosta Even ja Jimmy Westerlundin teiden kohdatessa Yhdysvalloissa, jossa kumpikin silloin asui. Tutustuminen johti pian yhteistyöhön, jossa biisejä alkoi syntyä.

Even edellinen "Kuun poika" -albumi ilmestyi vuonna 1995 ja viimeisimmästä singlestäkin on aikaa jo yli kymmenen vuotta.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Redraman uusi 'OMG' ... Floor Jansen julkais... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova