Tuorein sisältö

Italia syyttää Michael Bayta pulun tappamisesta

13.01.2023 klo 22.05 | Luettu: 896 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Väitetysti kamera-ajossa apuna käytetty dolly-vaunu tappoi kesykyyhkyn eli pulun 6 Underground -elokuvan kuvauksissa vuonna 2018. Vastuu on elokuvan ohjaajan Michael Bayn.

Nimeämätön henkilö todisti tapahtumaa. Hän otti valokuvan ja ilmoitti asiasta viranomaisille. Tapahtumapaikka on Rooma. Italiassa on laitonta vahingoittaa, tappaa tai vangita villejä lintuja, ja myös EU suojelee puluja.

Bay toteaa olevansa tunnettu eläinten ystävä ja alan aktivisti. Hänen mukaansa yhtäkään eläintä ei ole vahingoitettu hänen tuotantojensa aikana. Bayn mukaan hänellä on selkeitä videotodisteita ja todistajia, jotka kumoavat "yhden, valheellisen paparazzi-kuvan" viestin.

Bay uskoo oman totuutensa voittavan oikeudessa. Hän olisi voinut sopia jutun ja maksaa pienen sakon, mutta hän ei aio myöntää vahingoittaneensa eläintä.

Allekirjoittanut ei pilkkaa tätä uutista, vaan ihastelee sitä, että pulun murhasta mennään oikeuteen samaan aikaan, kun valtavirran uutisissa pohditaan, onko ihmisten demonisointi sodassa oikein.

Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mieletön maailmanhis... Tältä näyttää Milla ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova