Tuorein sisältö

Wednesday 1-7: Fester-sedän nekrofiilikset

18.01.2023 klo 23.00 | Luettu: 1081 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 7:
If You Don't Woe Me by Now


Fester-setä tupsahtaa tyhjästä. Wednesday hymyilee oudon leveästi, joten Festerillä on sauma hallita tunnelmaa, missä muut Addamsit epäonnistuivat. Ei: Festerinkin horinat kuulostavat huonoilta vitseiltä, koska vetelä tyyli ei viettele uskomaan, että reikäpäiset anekdootit ovat totta.

Tietääkö Fester mitään hyödyllistä? Toki: tässä on esitelmä ja kevennykseksi hän mainitsee tunteneensa ihanan naisen, joka oli nekrofiili, HEH! Nekrofilian lyöminen pöytään imee kaiken ilon Festerin aiempienkin versioiden muistelusta. Perverssiltä hän vaikuttaa tarkalleen aina, joten on tarkoitus myöntää mahdollisimman vähän. Sarja on yhtä epähauska kuin Ren & Stimpy "Adult Party Cartoon", joka teki sopimattomasta vihjailusta faktaa.

Jotakin, jotakin. Atarin varhaisimmalla prototyypillä koodattu mysteerihirviö on herra Hyde! Tai "hyde". Jakso poukkoilee, kun häntä ja tuota epäillään hydeksi tai sen hallitsijaksi. Telkkarissani ei näy heijastuksia vastaavia häiriötekijöitä, mutta jakso kiinnosti niin vähän, että näin laitteen ja sen, miten se toimii, enkä niinkään jaksoa. Ei v-sana mitä p-sanaa.

Se on 50/50, katsonko kauden päätöksen jälkeen enää koskaan mitään Addams Family -aiheista. 90-luvun leffat sallivat muistaa mm. missä leffateatteri oli meilläpäin silloin ja minkälainen pahvikoriste komeili aulassa, mutta klassikoita nekin ovat vain nostalgisen suhteellisesti.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 1-6 --- Jakso 1-8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Zack Snyderin scifi ... Steve Vain Helsingin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova