Tuorein sisältö

Mark Millar vertaa eeppisiä Teräsmies-visioitaan Kummisetä-trilogiaan

30.10.2008 klo 16.36 | Luettu: 7475 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sarjakuvakirjoittaja Mark Millar (Wanted, Marvel-sarjakuvat) on vuosia puhunut unelmastaan kirjoittaa uusi Teräsmies-saaga valkokankaita varten. Mies on nyt paljastanut visionsa, joka mahtuu kätevästi yhteen lauseeseen: Millar tahtoo kolmeen osaan jaetun 8 tuntia kestävän eeppisen tarinan, joka seuraa Kal-Elin matkaa planeetta Kryptonilta siihen hetkeen saakka, kun mies on viimeinen elollinen olento maapallon pinnalla.

Millar saattaa hyvinkin saada sanomansa läpi. Warner Bros. on tällä hetkellä suunnittelemassa uutta Teräsmies-elokuvaa, joka ei ole jatkoa aiemmille. Millar työskentelee nimeämättömän "ison Hollywood-toimintaohjaajan" alaisuudessa selventääkseen tarkalleen mitä hän ajaa takaa.

"Tämä tulee olemaan kuin Michael Corleonen tarina Kummisetä-elokuvissa, koko tarina alusta loppuun, sinä tulet näkemään mistä hän alkaa, kuinka hänestä tulee se mikä tulee, ja mihin tämä hänet vie. Yön Ritari todisti, että sarjakuvan pohjalta voi tehdä vakavan elokuvan, ja minä uskon, että studiot ovat nyt valmiita kuuntelemaan isoja ideoita", Millar selittää.

Millarin mukaan Superman Returnsia voi verrata tilanteeseen, jossa Jedin Paluu olisi julkaistu vasta 28 vuotta Imperiumin Vastaiskun jälkeen.

Lähde: Empire Online

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Laatudraamojen ohjaa... Ensi kesän Enkelit &... >

Keskustelut (5 viestiä)

GoGo

Rekisteröitynyt 16.02.2008

30.10.2008 klo 18.30

"kun mies on viimeinen elollinen olento maapallon pinnalla."

Onko sarjakuvissa tuo Teriksen (ja muiden luonnollisesti) kohtalo? En itse ole lukenut Teräsmies-sarjakuvia, niin kysyn tietääkö täällä kukaan. Pisti ainakin kiinnostamaan, jos tuollainen loppuasetelma.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

30.10.2008 klo 18.31

Veikkaisin, että tuo on Millarin omaa keksintöä.
lainaa
Jugger

Rekisteröitynyt 17.04.2008

30.10.2008 klo 18.59

Teräsmies goes Wall-E
lainaa
joonaas

30.10.2008 klo 19.00

Mark Millar on ollut imo aina jokseenkin heikko kirjoittaja ainakin mitä sarjiksiin tulee.
lainaa
jaeger

Rekisteröitynyt 19.04.2007

30.10.2008 klo 20.07

Mun mielestä Teris -sarjakuvissa ei ole koskaan vielä päästy niin pitkälle, että Teräsmies olisi oikeasti viimeinen henkilö maan päällä. Enkä oikein tiedä mitä järkeä siinä muutenkaan olisi. Terishän vanhenee kuitenkin samaa tahtia kuin ihmiset, ja on jopa kuollut kerran. Tosin eipä tuo kuolleena kauan pysynyt. En sitten tiedä, että hidastuuko Teräsmiehen vanheneminen mitä kauemmin hän elää. Ainaskaan sarjiksissa ei oo mitään siihen suuntaan viitattu. Tosin, mitä kauemmin Teris on Auringon säteilyn alla, sitä vahvemmaksi tuo näyttäis tulevan.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova