Tuorein sisältö

Francis Ford Coppolan Megalopolis värväsi Giancarlo Espositon

24.01.2023 klo 12.55 | Luettu: 317 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Giancarlo Esposito on liittynyt ohjaaja Francis Ford Coppolan megalomaaniseen Megalopolis-elokuvaan. Breaking Badin (kuvassa) rakastettu kanamies kisaa huomiosta niin monien tähtien kanssa, että muste loppuu kesken, jos kaikki nimet lihavoidaan: mukana ovat mm. Adam Driver, Forest Whitaker, Jon Voight, Laurence Fishburne, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Dustin Hoffman, Jason Schwartzman ja Coppolan sisko Talia Shire.

Coppola on kehitellyt elokuvaa 80-luvulta saakka. Matkalle mahtuu monia mutkia: leffa oli vähällä edetä 20 vuotta sitten, mutta syyskuun 11. päivän terrori-iskut tulivat sen vision tielle, että utopistinen New York on yksi "päähenkilöistä".

Kuvaukset alkoivat viime marraskuussa. Tässä kuussa on juoruttu, että budjetti on riistäytynyt käsistä ja osa kuvausryhmästä on lopettanut. Coppola on kiistänyt väitteet kaaoksesta: tehosteiden toteutustapa on elänyt, mutta projekti pysyy aikataulussa ja budjetissa. Leffa on hintava.

Kyseessä on (yhä) New Yorkiin sijoittuva tieteisdraama. Erään juonikuvauksen mukaan arkkitehti haluaa rakentaa New Yorkista utopian tuhoisan katastrofin jälkeen. Toisen mukaan nainen tasapainoilee isänsä perinteisen yhteiskuntakäsityksen ja rakastajansa modernien aatteiden välillä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Oscar-ehdokkuudet 20... Sweden Rock julkisti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova