Tuorein sisältö

Portion Boys kommentoi UMK23-biisinsä saamaa vaihtelevaa palautetta: 'Biisi on aiheuttanut ilmeisen voimakkaita tunnereaktioita'

24.01.2023 klo 17.27 | Luettu: 333 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Bilebändi Portion Boys kommentoi someviestillä UMK23-biisinsä saamasta palautteesta.

Samaa taivasta katsotaan -kappale on saanut hyvinkin ristiriitaista palautetta - on tykätty ja toisaalta on ollut havaittavissa mielensäpahoittamista.

"Varsinkin tänä aikana kun tuntuu et maailmassa tapahtuu niin paljon pahoja asioita, me haluttiin tehdä kappale, joka saisi hymyn huulille ja positiivisen mielen ihmisille. Siinä mielestämme onnistuttiin hyvin. Tää on ikäänkuin meidän matka Eurooppaan, missä tavataan erilaisia ihmisiä eri kultttuureista. Tehtiin tämä omalla tyylillämme, huumoria apuna käyttäen. Ei ole mitään väliä mitä edustat, missä asut, mitä teet työksesi. Me ollaan kaikki saman arvoisia, saman taivaan alla.

Biisi on aiheuttanut ilmeisen voimakkaita tunnereaktioita, niin puolesta kuin vastaankin ja hyvä niin. Monet ovat sitä mieltä, että tässä on yritetty kalastella ääniä, mutta se ei kyllä ole käynyt meillä edes mielessä. Ymmärrämme kuitenkin, että sanoista tällaisen mielikuvan voi saada ja jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen.

Tarkoitus on tuottaa hyvää mieltä, ottaa kaikkia ihmisiä huomioon ja yksinkertaisesti iloita elämästä. Sehän se viisujen syvin olemus on
".

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sweden Rock julkisti... Ilosaarirock lyö ker... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova