Tuorein sisältö

Progressiivinen Wöyhötys kiinnostaa edelleen - tässä selkeä todiste

30.01.2023 klo 14.19 | Luettu: 553 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Progressivisen rockin kokoonpano Wöyh! päätti lauantaina "Tähti"-albuminsa kiertueen loppuunmyytyyn keikkaan Tampereen Olympiassa.

Uutuuslevy julkaistiin tammikuun alussa ja se nousi ilmestymisensä jälkeen fyysisen albumilistan sijalle 2. Ja huomio, levyn vinyyliversio julkaistaan 17.2.2023.

Yhtyeen tammikuinen klubikiertue oli menestys. Wöyh! esiintyi kaikkiaan yhdeksällä paikkakunnalla, joista keikat Oulun 45 Specialissa, Lappeenrannan Nuijamiehessä, Tampereen Olympiassa sekä Tavastialla Helsingissä olivat loppuunmyytyjä.

"Olemme äärettömän kiitollisia positiivisesta palautteesta levyn ja keikkojen suhteen. Kiertueen yhdeksästä keikasta neljä oli loppuunmyytyjä, oli huippua esiintyä ympäri Suomea. Ja aivan mahtavaa, että kesäfestareilla mennään uudelleen wöyhötyksen ytimeen eli nähdään siellä", toteaa kokoonpanon sähkömoottori ja rock-tähteyden ulkopuolella päivystyslääkärinä toimiva Jussi Hyyrynen.

Antti ja Jussi Hyyrysen vuonna 2011 perustama progressiivisen rockin kokoonpano on saavuttanut vankan fanikunnan rockyleisön keskuudessa yli genrerajojen. Wöyh!issä soittavat Jussi Hyyrysen (laulu, kitara) ja Antti Hyyrysen (basso, laulu) lisäksi Anssi Nykänen (rummut) ja Antti Pitkäjärvi (koskettimet).


(Kuva Arttu Kokkonen)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomen Virallisella ... Miltä kuulostaa vete... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova