Tuorein sisältö

DC:n lähitulevaisuuteen kuuluu Superman: Legacy, Supergirl-leffa, kaksi Batman-leffaa ja kiitettävä kaaos

31.01.2023 klo 22.05 | Luettu: 1449 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


James Gunn ja Peter Safran lupasivat tarjota ensimmäiset paljastukset luotsaamansa DC-universumin tulevaisuudesta tammikuussa. Hikisesti he ehtivät.

Tiedot ovat yhä kaaoottisia. Gunn ja Safran kritisoivat aiempaa kaaosta, mutta heidän valvomansa "yhtenäinen visio" koostuu täysin ristiriitaisista palasista.

Selkeintä on tämä. Heidän valvomallaan jatkumolla on "ensimmäinen vaihe" kuten Marvelilla. Vaiheen nimi on Gods and Monsters. Vaiheen ensimmäinen elokuva on Superman: Legacy, joka debytoi 11. kesäkuuta 2025. Teräsmiehen näyttelijä vaihdetaan. Kyseessä ei ole sankarin syntytarina, vaan Teräsmies kamppailee kotiplaneettansa perinnön ja kasvatuksensa välillä. Hän on klassisesti hyvyyden ruumiillistuma, vaikka maailma pitää kiltteyttä vanhanaikaisena.

Ensimmäinen uuden jatkumon Batman-elokuva on The Brave and the Bold. Leffa keskittyy Bruce Wayneen ja hänen poikaansa, josta hän vasta kuulee: Damien Wayneen. Damienista tulee (uusi) Robin kuten sarjakuvissa.

Tarkoitus on tehdä pari leffaa vuodessa ja samaan jatkumoon sijoittuvia sarjoja HBO Maxiin. Asiat liittyvät toisiinsa läheisesti: tunnetut aiheet esittelevät vähemmän tunnettuja aiheita. Tulevia elokuvia ovat myös Supergirl: Woman of Tomorrow, Swamp Thing ja The Authority. Tulevia sarjoja ovat Booster Gold, Paradise Lost, Lanterns ja Waller.

Waller? Suicide Squadin esihenkilöstä Amanda Wallerista kertova sarja on yhä kehitteillä? Niin. Se ei vaihda näyttelijöitä. Useimmat näyttelijät vaihdetaan tulevina vuosina, mutta osa vanhoista jatkaa rooleissaan, mikäli hahmoille keksitään tekemistä. Ei ole mitään syytä, miksei näin voitaisi tehdä, järkeilee Safran, mutta on useita syitä, miksi Henry Cavillin Teräsmies piti vaihtaa, ilmoittaa Gunn.

"Elseworlds" on sarjakuvatermi DC-tarinoille, jotka sijoittuvat omaan jatkumoonsa. Väitetysti se tulee olemaan selvää, mitkä ovat näyteltyjä Elseworlds-tarinoita. Waller ei ole sellainen. The Batman -elokuvan jatko-osa on: se valmistuu 3. lokakuuta 2025.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lunta Ilosaaressa, p... Kirjalähde: Ylen ens... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova