Tuorein sisältö

Naura Tähtien Sodan fanipojille

04.11.2008 klo 02.43 | Luettu: 3428 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tähtien Sota -nörtit yrittävät päästä katsomaan jeesusleffan Star Wars: Episodi I - Pimeä Uhka ennakkoon hinnalla millä hyvänsä komediassa Fanboys. Ensi vuoden alussa julkaistava elokuva on juuri saanut toisen trailerin, joka löytyy täältä.

Ensi-illan piti olla alunperin syksyllä 2007, mutta iloisen elokuvastudion myöntämä lisärahoitus ja ongelmat näyttelijöiden keräämisessä kokoon uusintakuvauksia varten ovat aiheuttaneet lykkäyksiä toistensa perään.

Olipa se pääteltävissä cameo-roolien esittelyyn keskittyvästä trailerista tai ei, Fanboys on saanut ennakkoon positiivista palautetta myös ulkopuolisilta tahoilta. Fanipoikien fanipojat järjestivät viime vuonna protestikampanjan, kun ilmeni, että elokuvasta saatetaan leikata syöpää käsittelevä sivujuoni. Myös mestari George Lucas itse on nähnyt elokuvan ja antanut sille siunauksensa, eli käytännössä luvan käyttää Tähtien Sodan virallisia äänitehosteita.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< BB-talon asukkailla ... Idols tuo euroja pöy... >

Keskustelut (3 viestiä)

Rami

04.11.2008 klo 03.21

Antanut luvan käyttää virallisia äänitehosteita? Siis ihan ilman korvauksia? Tekijöille ja näin ollen katsojille kiva juttu, vaikka kämäset kopioefektit kuulostavatkin hauskoilta.
lainaa
Tolkki

04.11.2008 klo 08.25

Repesin totaalisesti trailerin nähtyäni xD Tämä pitää nähdä kun se rantautuu suomeen! :D Saattaa olla hyvinkin hauska pätkä ^^
lainaa
Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

04.11.2008 klo 14.53

Tolkki kirjoitti:
Repesin totaalisesti trailerin nähtyäni xD Tämä pitää nähdä kun se rantautuu suomeen! :D Saattaa olla hyvinkin hauska pätkä ^^

Samaa mieltä olen ja minäkin repesin melko totaalisesti :D . Erityisesti tuossa kohdassa, jossa pojat pakenevat autolla poliisia ja pistävät auton kulkemaan valon nopeudella, törmäten kylttiin ja auton ajaessa ohi kyltti tuo mieleen Darth Vaderin. Pitää kyllä nähdä koko leffa.
Eikä sitten erityisemmin parodioi tiettyjä kohtia trilogiasta :D
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova