Tuorein sisältö

Mike Colterin & Gerard Butlerin Plane-rymistely saa vetistä jatkoa

15.02.2023 klo 21.45 | Luettu: 515 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Toimintajännäri Plane on teoriassa vuoden menestynein amerikkalainen elokuva. Väittämä perustuu Box Office Mojo -sivuston listaan, joka ei huomioi viime vuoden ensi-iltoja eikä täten myöskään M3GAN-kauhuhittiä, joka ehti teattereihin joulukuussa muutamilla markkinoilla. Vuoden menestynein elokuva on intialainen Pathaan. Pian Ant-Man and the Wasp: Quantumania menee molemmista ohi vauhdilla.

Plane saa jatko-osan, jonka nimi on Ship. Pääosassa jatkaa Mike Colter, joka tunnetaan parhaiten Marvelin Luke Cagena. Gerard Butler ei jatka toisessa pääosassa, mutta hän saattaa vierailla jatkeessa. Ohjauksesta vastaa jälleen Jean-François Richet.

Plane kertoo Butlerin näyttelemästä kaupallisen koneen pilotista, joka joutuu liittoutumaan Colterin näyttelemän vangin kanssa, kun pakkolasku jättää heidät ja muut matkustajat sisällissodan keskelle.

Jatko-osassa Colterin hahmo on kansainvälisesti entistä kuuluisampi henkipatto, joka päätyy rahtilaivalle osana pakomatkaa. Ihmissalakuljettajat käyttävät laivaa, joten Colter liittoutuu tällä kertaa navigaattorin kanssa pelastaakseen viattomat. Navigaattori on tietämätön tulokas, mutta laivan kapteeni on korruptoitunut.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Evelina ja Ikinä kos... Professori Bob Odenk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova