Tuorein sisältö

Tuukka Temonen kirjoittaa somessa tunnelmiaan tyttärensä Hilman leffauran alkamisesta

17.02.2023 klo 21.27 | Luettu: 2751 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuukka Temosen vaimo Olga Temonen sekä pariskunnan tytär Hilma nähdään Max Seeckin ja Joonas Pajusen kauhuelokuvassa Koputus.

Tästä on kyse:

"Metsän siimeksessä sijaitsee ränsistynyt omakotitalo; nyt jo aikuisten päähenkilöiden lapsuudenkoti, johon he palaavat vuosien jälkeen tekemään vanhempiensa kuolinpesän selvitystä. Taloa ja metsää varjostaa synkkä historia – 15 vuotta aiemmin kolmikon isä on löydetty talosta raa’asti surmattuna ja nuorin lapsista, Matilda, teljettynä pieneen häkkiin makuuhuoneen nurkkaan. Äiti julistettiin tuolloin kadonneeksi. Pian he huomaavat, että metsä saa heidät käyttäytymään oudosti. Nostaako ympäristö esiin sisarusten lapsuuden traumat vai tapahtuuko metsässä jotain yliluonnollista? Pimeyden laskeutuessa menneisyyden tapahtumat alkavat toistaa itseään eikä kukaan ole turvassa" (Nordisk Film).

Tuukka kirjoittaa somessa tunnelmiaan tyttärensä suuresta elokuvahetkestä. Tuukkakin voi vain todeta: "Tällein sitä nyt sit on käynyt meilläkin" - näyttelijän lapsesta tuli näyttelijä.

"Oon aina ihmetellyt miksi näyttelijöiden lapsista tulee näyttelijöitä? Eikö ne näe omista vanhemmistaan, miten epävakaata, kuormittavaa ja arvostelulle altista työtä näyttelijät tekevät? Tällein sitä nyt sit on käynyt meilläkin. Eilen me juhlittiin koko perheen voimin Hilman sivuroolia Koputus-elokuvassa. Hilma oli hyvä ja uskottava, eikä hän tuntunut valkokankaalla yhtään isän pikku-tytöltä vaan äitinsä kaltaiselta oikealta elokuvanäyttelijältä. Pitääkin antaa tunnustusta @maxseeck ,että hän oli ohjannut erittäin hyvin Olgaa ja Hilmaa, sillä minulle he tuntuivat tarinan henkilöiltä eikä perheenjäseniltäni. Silti tämä ajatus lapsistamme osana viihdeteollisuutta tuntuu vaaralliselta, mut samalla todella hienolta. Terveisin ylpeä isä".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Netflix-fantasia Sha... Evelinan uusin biisi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova