Tuorein sisältö

Kirjalähde: Happoradio ei joutunut pulaan pandemian pysäyttäessä Suomen - tässä syy

20.02.2023 klo 01.19 | Luettu: 1192 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sami Kuuselan kirjassa "Pohjalta - Happoradion tarina" (Johnny Kniga) Happoradio-yhtyeen vaiheet suureen menestykseen kerrataan bändin jäsenten omin sanoin.

Kirjassa sivutaan myös koronapandemian aiheuttamaa maailman pysähtymistä. Pandemian puhkeamisen aikoihin Happoradio julkaisi läheisen kuolemasta kertoneen biisin Silta. Kappaleen julkaisu osui sattumalta maailmanlaajuiseen ahdistukseen ja viisusta tuli hitti.

"Eikä sekään ollut huono suoritus, ettei Happoradio joutunut pulaan korona-aikana. Tässä auttoivat toimitusjohtajan ankara työ ja kulukuri, jolla Happoradio Oy:n tilille oli kerätty sievä potti juuri ennen koronaa.

Markku DeFrost kertoo, että ennen poikkeusaikoja oli ollut ajatuksena panna pääoma poikimaan.

Vielä joulukuussa 2019 puhuttiin keikkabussissa, että nyt kun tilillä on paljon käteistä rahaa, voitaisiin ostaa sijoitusasunto bändille, paljastaa DeFrost.

Ajatuksena oli hankkia sadan tonnin sijoitusyksiö. Hämeenlinnasta tai Hyvinkäältä, mutta kun pandemia iski, rahoille tuli tärkeämpää käyttöä. Happoradio Oy maksoi porukalleen palkkaa niin kauan, että päästiin taas lavoille ja tienaamaan"
.

Toukokuussa 2020, keskellä pahinta pandemia-aikaa, Aki Tykki ja Tuulia saivat toisen lapsensa. Syntyi myös laulu, Emman laulu.

Lainatut kohdat ovat Sami Kuuselan kirjasta "Pohjalta - Happoradion tarina" (Johnny Kniga).





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Järvenpään Puistoblu... Billy Idol, Sex Pist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova