Tuorein sisältö

Aina ei tarvitse olla suurin - John Smith Rock Festival

21.02.2023 klo 01.14 | Luettu: 1385 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Aina ei tarvitse olla suurin - riittää että on komein ja muutenkin kaikin puolin mukava.

John Smith Rock Festival on vaatimaton vain kooltaan. Suosion taustalla on paitsi kova musiikkitarjonta, myös festivaalivieraita hemmottelevat harkitut yksityiskohdat.

Kaaoszine-sivustolla festari on äänestetty jo kolme kertaa putkeen parhaaksi kotimaiseksi rockfestivaaliksi. Soundi-lehden lukijat ovat valinneet sen jo useamman kerran parhaaksi kotimaiseksi festivaaliksi, genrestä riippumatta.

John Smith -festivaali syntyi, kun pitkään it-puolella työskennellyt Lehtonen myi firmansa ja lähti toteuttamaan unelmaa oman näköisestä rockfestivaalista ennen kuin oli itse koskaan edes käynyt sellaisella.

Tulevan kesän pääesiintyjät ovat brittiläinen metalliyhtye Cradle of Filth, tanskalainen rockyhtye D-A-D ja suomalainen metallibändi Amorphis. Kaikkiaan esiintyjiä on noin 30.

"Meno on tosi kansainvälistä. Viime kesänä kävijöitä oli 22 maasta", Lehtonen iloitsee.

"Rantalavasta on vain metri järveen. Jotkut bändit ovat käyneet kesken keikankin uimassa".

Festivaalialueen vieressä on kylpylähotelli sekä leirintä- ja caravan-alue. Jyväskylästä on kuljetuksia koko viikonlopun ajan. Autoilijoille on pysäköintialue niityllä, josta loppumatka taittuu traktorin vetämällä kaupunkijunalla.

Parhautta on havaittavissa juuri yksityiskohdissa: aamupäivisin on olutjoogaa ja brunssia. Ruokapuolella on huomioitu niin lihansyöjät kuin vegaanitkin. On viski- ja ginibaarit, pienpanimoiden oluita ja tänä kesänä panostamme viineihin. Alkoholittomiakin vaihtoehtoja on runsaasti.

John Smith Rock Festival, 20.-22.7.



(Emma Suominen/Editor Helsinki)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ota haltuun Pikku G:... Nysse tarjoaa ilmais... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova