Tuorein sisältö

Farrellyn veljeksiltä vanhan ajan kermakakkukomediaa

05.11.2008 klo 16.55 | Luettu: 2188 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Farrellyn ohjaajaveljekset herättävät henkiin koomikkoryhmän Three Stooges samannimisessä elokuvassa. Alkuperäinen kermakakkukomedian ammattilaisryhmä toimi eri kokoonpanoilla vuodesta 1922 vuoteen 1975 ja esiintyi sekä pitkissä elokuvissa että lähes 200 lyhytelokuvassa.

Farrellyjen kiinnitys elokuvaan ei ole uusi asia. Elokuvastudio MGM on adoptoinut ohjaajat ja koko projektin, jolle Warner Bros. ei koskaan näyttänyt vihreää valoa. Peter ja Bobby Farrelly hiovat käsikirjoituksensa kuntoon ja käyvät pikaisesti töihin, sillä ensi-ilta on merkitty ensi vuoden marraskuulle.

Peter Farrelly painottaa, ettei kyseessä ole henkilökuva, vaan nykypäivään sijoittuva kermakakkukomedia, jossa hölmöläiskolmikko toheltaa entiseen malliin. Ohjaajan mukaan tällainen on juuri sitä mitä kansa tarvitsee laman kynnyksellä.



Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Countryveteraanin sy... Terminaattori Transf... >

Keskustelut (1 viestiä)

Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

05.11.2008 klo 18.09

Piirakka naamaan huumori on klassikkoa sanoin pacman..Ja tästä päästiinkin "luovasti" aasinsillalla tähän elokuvaan: http://www.imdb.com/title/tt0059243/, jonka loppupuolella on elokuvahistorian suurin "kermakakkunassuun"vitsi.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova