Tuorein sisältö

Johnny Deppille riittää tällä kertaa rommi?

30.07.2007 klo 21.06 | Luettu: 2956 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Johnny Depp esiintyy toistamiseen Hunter S. Thompsonin kirjaan perustuvassa elokuvassa. Hahmokin on periaatteessa sama, eli gonzojournalismin (uutismies nostaa omat kokemuksensa totuuden edelle) isä itse. Terry Gilliamin kulttiklassikoksi nousseessa huumehoureilussa Pelkoa ja Inhoa Las Vegasissa Depp näytteli Raoul Dukea, joka on todellisuudessa edesmenneen Thompsonin alter ego.

Nyt työn alla on The Rum Diary; tällä kertaa fiktiivinen, mutta Thompsonin elämästä paljon lainaava kertomus toimittajasta, joka ajautuu töihin aikansa eläneen sanomalehden itsetuhoiseen toimitukseen. Kirja julkaistiin samana vuonna kuin Pelkoa ja Inhoa -elokuva, vaikka Thompson oli kirjoittanut sen jo nuoruudessaan. The Rum Diaryn ohjaa ja käsikirjoittaa Bruce Robinson (Onnen Kiertolaiset).

Depp oli tiettävästi hyvissä väleissä Thompsoniin miehen viimeisinä vuosina, joten lienee turvallista sanoa, että Depp valitsee roolinsa edelleen tunnepohjalta. Deppin päivyrissä pitäisi lukea "rommipäiväkirja" heti draaman Shantaram jälkeen ja ennen toista henkilökohtaista projektia, Dark Shadowsia.

Lähde: Variety.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Scissor Sisters-täht... Nightwish sai Saksas... >

Keskustelut (1 viestiä)

ctrl-k

Moderaattori

Rekisteröitynyt 03.04.2007

01.08.2007 klo 22.47

Interesting. Rommipäiväkirjat on jäänyt lukematta, mutta Pelkoa ja inhoa oli riemastuttava niin romaanina kuin elokuvana. Robinson on tuntematon nimi minulle (ja tuskin Gilliamin veroinen), mutta luottamukseni Deppin kykyyn kantaa huumehis-Hunterin habitusta menestyksekkäästi valkokankaalla on korkea.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova