Tuorein sisältö

Don't Breathe -ohjaajan Alien-elokuva värväsi Transformers-tytön

04.03.2023 klo 14.15 | Luettu: 952 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ensi vuonna valmistuvan Alien-elokuvan ohjaa ja kirjoittaa Fede Álvarez, jonka töitä ovat Evil Dead (2013), Don't Breathe ja The Girl in the Spider's Web. Tuotantotietojen mukaan alaotsikko on Romulus, mikä lienee viittaus Rooman mytologiseen perustajaan ja ensimmäiseen kuninkaaseen.

Ensimmäinen kiinnitys oli Cailee Spaeny, jonka elokuvaura alkoi isosti Pacific Rim: Kapinan merkeissä. Mukaan on lähtenyt Isabela Merced, joka tähditti 16-vuotiaana elokuvaa Transformers: Viimeinen ritari (kuvassa). Merced nähtiin viime vuonna komedioissa Rosaline ja Father of the Bride.

IMDb:n mukaan kaartiin kuuluvat myös Archie Renaux (Shadow and Bone), Spike Fearn (The Batman), David Jonsson (Industry) ja Aileen Wu, joka on työskennellyt lyhytelokuvien parissa.

Tähän tietoon tarina on itsenäinen. Tarjolla olevien tietojen valossa kaikki tai useimmat näyttelijät ovat 18-30-vuotiaita, mikä kertonee jotakin.

Päivitys: varhaisen juonikuvauksen mukaan leffa kertoo kaukaisen maailman nuorista ihmisistä, jotka kohtaavat universumin pelottavimman elämänmuodon.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< SmugglerRok julkisti... Lighthouse-ohjaajan ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova