Tuorein sisältö

Kirjalähde: Jukka Hildén nimeää ehkä Duudsoneiden parhaan toteutumatta jääneen ulkomaan projektin: 'Se olisi ollut iso ja erikoinen mahdollisuus'

05.03.2023 klo 01.17 | Luettu: 1409 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jukka Hildénin ja Jani Niipolan kirjoittamassa kirjassa "Jukka Hildén - Kivun perintö" (Johnny Kniga) käydään läpi Jukka Hildénin tarinaa, johon Duudsonit liittyvät oleellisena osana.

Jukka muistelee vuoden 2017 tienoilla aktiivisena ollutta TMZ-viihdesivuston kuviota ehkä potentiaalisimpana Duudsonit-projektina.

"Meillä oli palkattuna tiedottaja, jonka ansiosta saimme muutaman bisnesjutun minusta läpi Hollywoodin mediassa. Muun musassa talouslehti Forbesissa oli juttua. TMZ-viihdesivusto kävi kuvaamassa ja haastattelemassa meitä toimistolla omaan liveensä. Teimme heille sellaisen klassisen Duudsonit-tempun, että latasimme painetykin nastoilla ja ammuimme minua. Annoin sitten haastattelun TMZ:lle niin, että nypin vertavuotavana nastoja irti vatsastani. Mutta he näkivät meissä jotain. Kiinnostavin mahdollisuutemme juuri siinä vaiheessa oli, kun neuvottelimme yhteistyöstä TMZ:n perustajan Harvey Levinin kanssa.

Keskustelimme pitkään mahdollisuudesta alkaa tuottaa omia videoita TMZ:lle, ja mikä parasta: he halusivat meidän kehittävän heille ja näille videoille kokonaan uuden alustan. Se olisi ollut iso ja erikoinen mahdollisuus.

TMZ on amerikkalainen keltaisen lehdistön ruumiillistuma videomuodossa, eli heidän oma sisältönsä on klikkiotsikoita ja skandaalia. Se on myös mieletön bisnes. He panostivat videoon ajoissa ja paljon. He omistivat Ellen DeGeneresin somevideot ja tuottavat omaa TMZ Sports -kanavaa. Mutta heiltä puuttui positiivinen kulma, ja positiivinen anarkia kiinnosti Leviniä.

Kehittelimme TMZ:lle konseptin Limitless, jonka ideana oli tuottaa heille hauskoja videoita eri kategorioissa: parkour, eläinvideot, tiede, kaikenlaista. Tämä oli vasta vuotta 2017. Veimme konseptia jo niin pitkälle, että meillä oli kumppanit kaikkiin kategorioihin. Esimerkiksi eläinvideoissa olimme palkkaamassa kumppaniksi eläinmiestämme Briania, joka hommasi kuvauksiimme skorpioneja, käärmeitä, tarantelloja tai krokotiilejä, jos sellaista tarvittiin"
.

"Panostimme siis TMZ:n edistämiseen. Kehitimme julkaisujärjestelmää, johon olisi tullut Dudesons-videoiden lisäksi Steve-On ja Nitro Circus -kollektiivin videoita. Yleensä amerikkalaisten videoiden äänenpaino on ivaileva. Meidän twistimme oli se, että videoiden voiceover olisikin kannustava. Nykyisin Instagramissa on Tank's Good News -tyyppisiä hauskoja ja positiivisia tilejä, jotka tuovat vähän valoa arjen synkkyyteen. Meidän oli tarkoitus tuoda se ääni TMZ:n maailmaan.

Nyt jälkeenpäin on helppo sanoa, että moni asia meni lopussa pieleen. Ehkä minä olisin voinut tehdä enemmän. Ehkä tähdet olisivat voineet olla paremmassa asennossa. Kuvio TMZ:n kanssa ei vain mennyt maaliin, eikä sille voi mitään. Nyt tavallaan tuntuu, että se olisi ollut meidän paras muuvimme
".

Lainatut kohdat ovat Jukka Hildénin ja Jani Niipolan kirjoittamasta kirjassa "Jukka Hildén - Kivun perintö" (Johnny Kniga).


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Clancy Brown on Batm... Putouksen sketsihahm... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova