Tuorein sisältö

Kilpparien rohkeasti uudenlainen tyyli: Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem -traileri

06.03.2023 klo 21.50 | Luettu: 995 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Visuaalinen tyyli on tuore tai vähintäänkin moderni, kun elokuva Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem aloittaa tarinan alusta jälleen kerran. Käsinpiirrettyjä kikkoja mukaileva tietokoneanimaatio vertautuu siihen, mitä tekivät mm. elokuvat Spider-Man: Kohti Hämähäkkiversumia, Mitchellin perhe ja koneiden kapina ja Saapasjalkakissa: Viimeinen toivomus.

Mutant Mayhemin jekkuihin lukeutuu myös se, että mutanttikilpikonnien ääninäyttelijät ovat aitoja teinejä, mikä heijastuu muuhunkin. Monissa versioissa ikä on unohtunut siinä määrin, että teinit vaikuttavat viisikymppisiltä panssarivaunuilta tyyliin Dwayne Johnson.

Tähän tietoon leffassa ei nähdä Silppuria, mutta leluhyllystä tuttuja mutantteja riittää: on mestari Tikku, Bebop, Rocksteady, Leatherhead, Mondo Gecko, Wingnut, Genghis Frog ja Ray Fillet. Tohtori Baxter Stockman ei välttämättä ole se, josta tulee kärpänen, sillä Superfly-hahmolla on erillinen ääninäyttelijä. Mukana on vähintään yksi utrom, eli sarjakuvien avaruusolento, joihin piirrossarjan Krang perustuu.

Ensi-ilta on elokuussa.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vain yksi halli stad... Lordin somesta löyty... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova