Tuorein sisältö

Pori Jazz julkisti reilun nipun mielenkiintoisia artistinimiä

13.03.2023 klo 11.58 | Luettu: 634 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pori Jazz julkistaa lisää nimiä.

Kirjurinluodon pääkonserttien uusia esiintyjäkiinnityksiä ovat mm. jazzlaulaja Kurt Elling, blueskitaristi Eric Gales sekä tuore Grammy-voittaja Snarky Puppy ja kolme nousevaa jazzsaksofonistia Chelsea Carmichael, Melissa Aldana ja James Brandon Lewis.

Torstain kolmas uusi nimi Kurt Ellingin & Charlie Hunterin ja Eric Galesin lisäksi on eteläafrikkalainen jazzpianisti Nduduzo Makhathini.

Perjantaina lavalle nousee Cat Burns, joka on ollut kolme kertaa ehdolla Brit Awardsissa. Artistin tunnetuin kappale on "Go", josta hän on tehnyt duettoversion myös Sam Smithin kanssa. Viime kesänä Cat Burns avasi Ed Sheeranin konsertin Helsingin Olympiastadionilla. Kotimaisen popin kiinnostavimpiin nimiin lukeutuva ALMA sekä amerikkalainen r&b-laulaja Yaya Bey esiintyvät myös perjantaina Kirjurinluodossa.

Ensimmäistä kertaa Kirjurinluodossa esiintyy japanilainen jazzpianisti Hiromi. Myös islantilainen laulaja-lauluntekijä Laufey sekä kuubalaistaustainen Cimafunk ovat varmoja Porin vieraita.

Pori Jazzin aiemmin julkaistuja esiintyjiä ovat mm. torstaina 13.7. lavalle nousevat Tom Jones, Pepe & Saimaa sekä Erja Lyytinen, perjantaina 14.7. Sam Smith ja lauantaina 15.7. Robbie Williams, Aili Ikonen sekä Arppa.

Pori Jazz juhlitaan seuraavan kerran 7.-15.7.









V2.fi | J.A. Kaunisto
< Onko Kreikan kautta ... Scream VI viilsi auk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova