Tuorein sisältö

Heviteemu ja 'Pahoinvoiva sukupolvi' - Heviteemun debyytti julkaisuun ensi viikolla

16.03.2023 klo 22.06 | Luettu: 553 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuoden tuottajaksi Emma Gaalassa ehdolla ollut huipputuottaja ja artisti Heviteemu julkaisee debyyttialbuminsa ensi viikon perjantaina.

Capitol Recordsille levyttävä artisti-tuottaja Heviteemu julkaisee 24.3. debyyttialbuminsa "Pahoinvoiva sukupolvi". Tummanpuhuva ja elämää pohtiva Pahoinvoiva sukupolvi kokonaisuutena käsittelee rakkautta ja kuolemaa useammalta kantilta, ja tarkastelee niihin liittyvää pelkoa sekä kaipuuta.

"Hieno fiilis julkaista oma debyyttialbumi. Tuntuu, että vihdoin oon kaikille muille tuottamisen ja kirjottamisen lomassa nyt itekki ihan oikee artisti."

Albumin jokainen kappale on Heviteemun käsialaa alusta loppuun. Artisti säveltää, sanoittaa, sovittaa, tuottaa ja miksaa musiikkinsa itse. Albumilla mukana on feattaamassa costee, whereismike, Sini Yasemin ja Mouhous.

"Luultavasti ilman yhteistyötä costeen kanssa en ois saanu ikinä sitä kipinää tehä uraa myös esiintyvänä sooloartistina. Soitin myös costeelle mökillä joskus whereismiken biisejä tyyliin SoundCloudista, et tää on magee tyyppi, ja sen jälkeen ollaan miken kanssa tehty sessioita kimpassa. Sini taas on mun hyvä ystävä, jonka kanssa ollaan jollain tapaa samankaltaisia synkistelijöitä. Tehdään myös muutenkin duunii yhessä joten tää oli täysin päivänselvää et me tehään yhessä biisi mun levylle. Samoin oli sekin, et Mouhous tulee fiittaamaan mun levylle, oltiinhan me tehty yhessä just niiden toinen albumi ja kesän festarirundi. Tää oli vaan luonnollinen jatkumo sille touhulle", Heviteemu kommentoi työskentelyä muiden artistien kanssa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Asia ei ole pihvi, j... The Voice of Finland... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova