Tuorein sisältö

Netflixin nostalginen Power Rangers -spesiaali ei hölmöyttä häpeile: Once & Always -traileri

22.03.2023 klo 15.45 | Luettu: 1004 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Japanilaisen Super Sentai -sarjan kuvastoa hyödyntävä jenkkisarja Mighty Morphin Power Rangers alkoi 30 vuotta sitten, eikä sitä ole osattu lopettaa. Vuoden 2017 itsenäinen leffa haaveili turhaan aiheen modernisoinnista ja Marvel-tason tilipussista, mutta samaan aikaan klassiset seikkailut jatkuivat entiseen malliin.

30-vuotisspesiaalin nostalgia lähtee siitä, että rooleihinsa palaavat David Yost ja Walter Emanuel Jones. Yost on alkuperäinen Blue Ranger, joka esiintyi lähes 200 jaksossa viime vuosituhannella. Jones on alkuperäinen Black Ranger, joka jaksoi noin 80 jaksoa. Lisäksi mukana on muita merkittäviä varhaisia näyttelijöitä.

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always debytoi Netflixissä 19. huhtikuuta. Once & Always viittaa virallisesti siihen, että Power Ranger on aina valmis ja tervetullut palaamaan tositoimiin, kun maailmanrauhaa uhataan. Rita Repulsa kieroilee jälleen.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tampereen SaariHelve... Saako olla politiikk... >

Keskustelut (1 viestiä)

gowofhaognaofjwk

22.03.2023 klo 18.04

jos tekoalynayttelijoihin suhtaudutaan nuivasti ni mita tallanen kuolleen nayttelijan tappaminen juonikuviona ja kuvien laiskiminen ymparu seinia on. miks elavilla on lupa olla nakymatta leffassa mut kuolleeseen saa luvat joltain rahantarpeiselta sukulaiselta
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova